Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 11

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 10

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 10

 

All About Life преди 2 години

Десети декември е! Коледа, най-милият, най-нежният празник, е само на 15 дни от нас. 

И на този ден, петък, който нумерологично е 9-ка, тоест идеален за завършване на начинания, идеи и преживявания, напомняме, че the eyes, chico, never lie, и подаряваме, като част от традиционния ни #ViewSofiaXMASGiveaway два продукта, с които очите се превръщат от огледало на душата в красиво, орнаментирано, изкусително, секси огледало на душата - MAC Pro Longwear Paint Pot в цвят Clearwater и MAC Eye Brows Boost Fiber Gel в Hickory. Силно пигментираните, дълготрайни кремообразни сенки се нанасят лесно, изсъхват върху окото и придават интензивен, жив завършек, а гелът за вежди придава обем с едно-единствено нанасяне и дълготрайност 24 часа за перфектно гладка и неопитомена визия...

Завършете седмицата си с неустоимо дързък и искрен поглед към празничността и красотата, отбелязвайки трима човека с омагьосващ поглед, дива душа и закачливо притегателен магнетизъм, защото нищо не е по-секси от искреността, и следвайки View Sofia, най-свежия и сексапилен Дядо Коледа, който ще подари още 14 подаръка до Коледа...

Победителя обявяваме утре, 11 декември 2021г, точно в 17 часа! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.