Следва

Ние пък обичаме IG филтрите, когато са дигитално изкуство, когато са от Givenchy Parfums....

Мис Вселена 2021 е Харназ Сандху, нашата Елена не се класира в десятката

Вчера в израелската перла на Червено море Ейлат, независимо от многото препятствия - визираме основно несъгласието на местната общност да приюти събитието, се проведе ежегодният конкурс "Мис Вселена". С короната оттам си тръгна разкошната индийка Харназ Сандху, 21, която грабна юбилейната 70-та титла в историята на конкурса. Момичето победи в жестоката конкуренция на красавици от 80 държави. 

Celebrity beauty преди 2 години

Челната тройка се състои, освен от мис Сандху, и от представителките на Южна Африка и Парагвай - Лалела Мсване и Надя Ферейра (втора и трета подгласнички съответно).



Харназ, наистина величествена в съвършената си, леко властна, но много приковаваща женска красота, призова младите хора да вярват в себе си, да не се сравняват с другите и да не остават безразлични към важните събития, случващи се в света. Когато короната й бе поставена от предшественичката й - Мис Вселена 2020 - Андреа Меза от Мексико, индийката възкликна възторжено: "Толкова съм щастлива! Още повече, че след цели 21 години Индия отново има своята Мис Вселена!". 

Нашето момиче Елена Данова не стигна до финала на състезанието.

Иначе, Харназ Сандху е актриса и певица, запалена по йога, танци, готвене, конна езда и шах и участва активно в овластяването на жените по целия свят. Като победител тя ще получи 250 000 долара, и още толкова за годината, през която ще изпълнява представителните и благотворителни функции на носителка на титлата Мис Вселена. 


Надя Ферейра, Лалела Мсуане, Харназ Сандху


Елена Данова, Мис България 2021

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи