Мис Вселена 2021 е Харназ Сандху, нашата Елена не се класира в десятката

Мис Вселена 2021 е Харназ Сандху, нашата Елена не се класира в десятката

Вчера в израелската перла на Червено море Ейлат, независимо от многото препятствия - визираме основно несъгласието на местната общност да приюти събитието, се проведе ежегодният конкурс "Мис Вселена". С короната оттам си тръгна разкошната индийка Харназ Сандху, 21, която грабна юбилейната 70-та титла в историята на конкурса. Момичето победи в жестоката конкуренция на красавици от 80 държави. 

Челната тройка се състои, освен от мис Сандху, и от представителките на Южна Африка и Парагвай - Лалела Мсване и Надя Ферейра (втора и трета подгласнички съответно).Харназ, наистина величествена в съвършената си, леко властна, но много приковаваща женска красота, призова младите хора да вярват в себе си, да не се сравняват с другите и да не остават безразлични към важните събития, случващи се в света. Когато короната й бе поставена от предшественичката й - Мис Вселена 2020 - Андреа Меза от Мексико, индийката възкликна възторжено: "Толкова съм щастлива! Още повече, че след цели 21 години Индия отново има своята Мис Вселена!". 

Нашето момиче Елена Данова не стигна до финала на състезанието.

Иначе, Харназ Сандху е актриса и певица, запалена по йога, танци, готвене, конна езда и шах и участва активно в овластяването на жените по целия свят. Като победител тя ще получи 250 000 долара, и още толкова за годината, през която ще изпълнява представителните и благотворителни функции на носителка на титлата Мис Вселена. 


Надя Ферейра, Лалела Мсуане, Харназ Сандху

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.