Следва

News Екстаз: The girls killed it this week...

Най-добрите Коледни песни, които не сте чували преди

Франк Синатра, Марая Кери и Last Christmas на групата Wham! - вероятно сте чували Коледните им хитове около милион пъти. Това не ги прави лоши или скучни, но все пак понякога всички искаме нещо ново. За тези, които споделят това желание, е нашият напълно оригинален Коледен плейлист в чест на празника, edition 2021.

 

Music преди 2 години

A Very She & Him Christmas, She & Him

Странен, но красив дует между актрисата Зоуи Дешанел и музиканта М. Уорд. Те се срещат на снимачната площадка на филма "За късмет" и стават приятели. На вълната на любовта си към творчеството на легендарния музикален продуцент Фил Спектър и впоследствие записаха не един, а два коледни албума. И в двата има страхотни песни, но тази ни е любима.

Pretty Paper, Уили Нелсън

Уили Нелсън е легенда на американската музика, носител на 12 награди Грами. Коледният албум Pretty Paper е издаден през далечната 1979 г. и оттогава остава най-добрата музика за семейни събирания в новогодишната нощ.

A Winter Romance, Дийн Мартин

Дийн Мартин е американска поп звезда от 50-те, заедно с Франк Синатра, джазмен и истински любимец на Америка. Албумът му Winter romance не се състои изключително от коледни песни (което е добре), а е много чувствен. Освен това има страхотна оркестрация.

Christmas, група Low

Това базирано в Минесота инди рок дуо е известно със своите романтични композиции и това коледно парче не е по-различно. Идеалният сандутрак за нощни събирания край камината. Поразително красиво, но уви, не точно парти саундтрак.

Silent Nights, Чет Бейкър

Колекцията от коледни песни на легендарния джазмен Чет Бейкър е идеалният плейлист за всяко новогодишно тържество, шумно парти или романтична вечер. В този албум звучи само тромпета на Бейкър плюс саксофон и няколко барабана.

More from View Sofia

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 4 месеца

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата

More Music