Следва

Есенен уют: 5 рецепти за фондю

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 13

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 13

All About Life преди 2 години

Тринадесети декември е! Коледа, най-милият, най-нежният празник, е само на 12 дни от нас.

Днес, понеделник, в DAY 13 от традиционния ни #ViewSofiaXMASGiveaway, се усмихваме...

Усмихваме се широко, защото новата ни електрическа четка за зъби е розова, свежа като дъвка, супер секси и невероятно ефективна. Звуковата електрическа четка за зъби FOREO Issa 3 прави усмивката ни неземна, готова за всеки празник и делник, щастливо "озъбена" в искрящо бяло, свежа и чиста.

Четката FOREO Issa 3 използва технологията на звуковите пулсации, гъвкавата глава позволява почистване и на по-труднодостъпните места, а благодарение на непорьозния силикон по повърхността на уреда не се натрупват бактерии. Батерията й издържа 6 месеца, дизайнът й не подлежи на разказване, просто трябва да стане част от интериора в банята ни, а мястото на произход е най-любимото - Швеция.

Прелестната розова рецепта за съвършени зъби и истински широка Коледна усмивка ще е за този от вас, който тагне тримата си най-розови, най-свежи, най-усмихнати свои хора, тези, на които и да се озъбиш, пак ще те обичат, и който следва View Sofia, разбира се, най-свежият и сексапилен Дядо Коледа...

Късметлията ще дръпне късметлийската ръка на нашия редактор утре, точно в 5. После продължаваме приказката за красотата, Коледата и още нещо...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.