Следва

Малките, големи модни истории: боят на ревюто на Zac Posen

Какво вещае личното ви число за ЧНГ: нумерологична прогноза 2022

Каква ще бъде за вас годината на Синия воден тигър? Числата ни го говорят - остава само всеки да изчисли личното си число за годината, за да установи приблизително какъв ще е тонът на задаващите се нови 12 месеца. 

 

Health преди 2 години

За да разберете каква ще бъде следващата година, тази на Синия воден тигър, от гледна точка на нумерологията, трябва да вземете всички съставни числа и да ги съберете. И така, общото число за годината за всички хора ще бъде 6 (2 + 0 + 2 + 2 = 6).

Шестицата носи успех на тези, които са готови да работят усилено, за да постигнат целта си. Тази цифра покровителства разумните, решителни хора, които упорстват да постигнат сами успеха си, без нечии пари като основа и без прилагане на сила. Годината ще е много е благоприятна за кариерно израстване, подобряване на финансовото благополучие, реализиране на вътрешния потенциал и амбиции. Единствено важното е да не прекалявате и да поддържате баланс между работата и почивката. В противен случай са възможни болести и други неприятности.

Когато става въпрос за пари, шест е добро число за спестявания, големи покупки и сделки. Също така е добра идея да започнете глобални проекти, включително свързани със строителство. Тези, които не са много щастливи в личния си живот, най-накрая могат да намерят сродна душа. А хората, които мечтаят да станат родители, ще получат дългоочаквано допълнение към семейството. Ще бъде лошо само за мързеливите хора, свикнали да получават всичко наготово или да лежат на стари лаври. 

За да разберете кое е личното ви число за годината, съберете всички цифри от вашата дата на раждане и добавете към тях номера на годината. Ако сте родени например на 19 февруари 1991 г., получавате следната формула: 1 + 9 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 1 + 2 + 0 + 2 + 2 = 38, 3 + 8 = 11, 1+ 1 = 2. Тоест в този случай вашето лично число за годината ще бъде 2. Или всяко друго от 1 до 9 въз основа на вашата дата на раждане.

1

Ако получите 1, наистина сте за завиждане - Синят воден тигър щедро ще ви дари със своето внимание и грижа. Даровете на съдбата ще се сипят над вас като от рог на изобилието, но само ако работите усилено, за да изпълните желанията си и да постигнете целите си. Дори един малък период на мързел ще съсипе всичко и ще ви лиши от магическата благословия на Единицата. Така че, запретнете ръкави и продължете напред, за да покорите нови висоти.

2

Тези с лично число 2 ще се възползват от харизмата и изключителните си комуникационни умения. През цялата година ще си проправяте път чрез общуване, приятни срещи, нови запознанства. Дарбата на красноречието и вроденият чар ще ви помогнат да укротите Синия воден тигър и да постигнете това, което искате по алтруистичен и приятелски начин. Особени успехи ще постигнат ангажираните с творчество - музиканти, певци, скулптори, художници, поети и писатели.

3

3 означава, че късметът ще бъде на ваша страна, стига да не се изкушите да го предизвикате. Твърде вероятно е да се насладите на заслужен резултат, но в никакъв случай чрез нарушаване на правилата или закона, чрез неправомерни действия или измама. Дори и най-малкото отклонение от правилата ще стовари куп проблеми на главата ви, така че не си струва риска. Ограничението важи и за покупка на недвижими имоти, хазарт и други финансови аспекти. Боравете с ресурсите разумно или ще загубите всичко.

4

4 предполага, че годината ще бъде интензивна и трудна. До началото на лятото ще бъдете изтощени от лоши новини и проблеми в работата. Ако не си вземете почивка и не си починете добре, ще започнат проблеми и със здравето. Но що се отнася до пътуванията, вие сте много по-щастливи от другите. Всяко ваше пътуване ще бъде успешно и напълно безопасно. Един проблем - най-вероятно това ще бъдат командировки и не само ще трябва да отидете, но и да поработите.

5

Тези, които имат солидна 5, ще трябва да разрушат старите основи и да създадат нови. Ако не се преродите, загърбвайки остарелите модели, с голяма доза вероятност ще се забиете  в миналото, отклонявайки се от набелязания път. Не си го позволявайте. Дори да изглежда трудно, приемайте всяка промяна. И запомнете: всичко, което се случва в живота ви под тази вибрация, ще бъде от полза и затова си струва малко търпение. При това определено имате късмет в любовта. Необвързаните ще срещнат сродна душа, а тези, които вече са във връзка, ще бъдат щастливи заедно.

6

6 е коварно число, което означава, че трябва да сте нащрек. Проверете отново информацията, не се доверявайте на нови познати, винаги имайте едно на ум. Във вашия случай е по-добре да се защитите, отколкото да ближете рани по-късно. През втората половина на годината, напротив, отделете повече време за общуване с приятели и семейство, заемете се с хоби. Вашето ново хоби може да прерасне в бизнес за цял живот и да ви донесе неочаквано богатство.

7

Седмиците обещават динамика и постоянна промяна. Ако не обичате да скучаете и бързо се уморявате от установените режими, 2022 г. ще бъде най-щастливата за вас. Най-малкото защото всеки ден ще има някакъв неконтролируем хаос, от който или ще извлечете всички облаги, или ще се изтощите докрай. Но по отношение на здравето, напротив, предприемете  систематичен подход. Погрижете се за себе си и забравете прекомерния физически натиск върху тялото си - ако не доловите намеците на Вселената, Тигърът ще ви принуди.

8

Тези с 8 трябва да фокусират вниманието върху себе си, обръщайки минимално внимание на другите. Правете повече упражнения, яжте по-малко нездравословна храна, обръщайте внимание на социалната страна на живота и спете достатъчно. От това ще зависи сумата, която ще похарчите по лекари. Освен това не забравяйте, че най-важното нещо за вас е положителното преживяване. Нека има повече такива! Освен това, осмицата е отговорна за придобиването на нови знания, повишаване на квалификацията и всякакви изпити, така че буквално всичко в областта на образованието ще се получи за вас.

9

9 е число, което указва, че публичността и откритите конфликти трябва да се избягват. Годината за деветките няма да бъде лесна, така че съветът е винаги да се държите под контрол. В любовта са възможни поредици от конфликти, които за радост ще отшумяват бързо. В работата също всичко ще бъде наред, ако не започнете да злословите за колеги и началници. По отношение на здравето картината е неблагоприятна. Съществува висок риск от нараняване, фрактура и разкъсване на сухожилията, така че бъдете внимателни и се грижете добре за себе си. 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.