Следва

Huawei Watch GT 3 - перлата в короната на тик-так аксесоарите

Бен Афлек посочи брака с Дженифър Гарнър като причина за алкохолизма си - стотици се възмутиха онлайн

Миналия понеделник 49-годишният Бен Афлек говори откровено за борбата с алкохолизма в шоуто на Хауърд Стърн.

Celebrities преди 2 години

Проблемите на актьора с алкохолизма, по собствените му думи, се влошили по време на брака му с Дженифър Гарнър, с която сключиха брак през 2005 г. Според Бен, ако той и Дженифър бяха все още заедно, той със сигурност е щял отново да пие. 

Бракът ми е една от причините да започна да пия. Бях в капан. Мислех, че не мога да си тръгна заради децата (бившите съпрузи имат три деца). Но не бях щастлив. И какво правех? Изпивах бутилка уиски и заспивах на дивана, което, разбира се, не беше решението на проблема, обяви той.

Афлек се е подлагал на лечение от алкохолна зависимост няколко пъти , а Гарнър, макар и разведена с него, му оказва огромна подкрепа.

Зрителите реагираха крайно негативно на признанието на Афлек и го разкритикуваха, че си позволява да обвинява бившия си партньор за тежкия проблем, който има. 

Обвиняваш жена си за проблема си с алкохола? Та ти се ожени за нея, когато вече беше алкохолик!

Говорейки за бившата си съпруга по този начин, ви кара да изглеждате като пълен маниак и ужасен баща. Надявам се децата ви да не ви говорят след това!

Не мислех, че Афлек е толкова подъл човек... Много е низко да обвиняваш бившата си съпруга за слабостите си - пишат потребители на Twitter.

Сега актьорът излиза със старата си любов, 52-годишната Дженифър Лопес. Двойката поднови връзката си тази година след над 17-годишно прекъсване (четете още: Есен в Лос Анджелис: една красива любовна история по истински случай. В ролите: Дженифър Лопес и Бен Афлек). Говорейки защо се е поколебал да се събере с Лопес по-рано, Афлек каза, че отговорността му към децата го е възпирала. 

Не исках да направя нещо, което би могло да ги нарани, споделя той.

Говорейки за раздялата си с Дженифър през далечната 2004 г., Афлек отбеляза, че прекомерното внимание към двойката от медиите е изиграло голяма роля за това.

Бих казал, че 50% от това, което разруши връзката ни, е „заслуга“ на пресата. Начинът, по който хората ви мразят и мразят, непрекъснато и всички заедно, е ужасно отровен, токсичен. Никой от нас не искаше да бъде част от това, казва актьорът, признавайки едновременно, че е преживял много тежко раздялата с Лопес.

Бях тежко наранен, много ядосан и се чувствах като глупак (четете още: Джей Ло и Бен Афлек together forever? Какво знаем дотук?). 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.