Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 16

Обичта на известните: Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, прекрасни!

Ако някой се сеща за по-сладка холивудска двойка от Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, да каже сега или да замълчи. Защото са прекрасни, този път на разходка в Ню Йорк.

 

Celebrities преди 2 години

Тези симпатични споделени кадри са от семейна разходка преди дни в Голямата ябълка. Съпрузите са придружавани от голямата им дъщеря Джеймс.  

Прави впечатление, докато мама и татко Рейнолдс са облечени пухкаво и топло, сладката Джеймс е само по блузка - палтото липсва. Може би става дума за лежерно прибиране от училище...

Иначе, в потвърждение на факта, че тези двама се едно от най-най-сладките на хоризонта, идва и порцията фотоси отпреди седмица. В нейните дънки сме влюбени тотално, в неговата усмивка - също, но най-много ни харесва вълшебната им, заразяваща, прелестна близост, която излъчват. Простичко влюбени хора - най-хубавото нещо на света! 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.