Следва

5-те момента в попкултурата на 2021, които ще останат в историята

Годишен ХОРОСКОП 2022: Телец

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05  

Astro преди 2 години

2022 г. ще бъде изпълнена с вълнуващи преживявания и финансови възможности за родените под знака на Телеца; той самият е сред най-щастливите зодии през 2022 г., както в личен план, така и във финансово отношение. 2022 несъмнено е година на слава, фойерверки и много радост за влюбените Телци! Родените под този астрологичен знак ще приемат идеята за брак много по-сериозно от досега и ще пожелаят да създадат семейство с любимия си човек.



За тази рогата земна зодиа щастливото число на 2022 година е 7. То ще ги защитава и ще помага да развият способността си да разбират останалите, ще стимулира аналитичния им дух, а също и желание за знания. Щастливите цветове за Телеца през следващата година са бяло (символ на силата) и розово (символ на невинност и детска енергия). Всичко за вас, Телци, през идната година, описваме подробно надолу със сърдечни пожелания за ЧНГ!“Нещастни” цветове за Телеца през 2022 г. са червеното и жълтото.
 

Планетните влияния върху зодия Телец през 2022-ра

Представителите на зодия Телец ще имат късмет в любовта тази година поради връзката на Юпитер с Венера от 30 април, което ще рефлектира във вашия 7-ми дом, дома на любовта. Съвпадът на Марс със Сатурн от 5 април ще донесе много ползи в кариерата ви и ще можете да получат повишение или увеличение на заплатата. Ретроградният Меркурий през септември ще наруши спокойния ви живот и ще възникнат някои препятствия, но, ако работите упорито и сте решителни, ще успеете да преодолеете всички пречки.

Любов

Идната година ще бъде вълнуваща в любовта по принцип, но особено за свободните и необвързани Телци. Звездите ви съветват да живеете за мига, да се забавлявате и да оставяте времето да решава вместо вас. Неженените Телци ще имат особен чар и ще привличат противоположния пол като магнит, наслаждавайки се на внимание и страстни моменти.
От втората половина на годината имате големи шансове да започнете сериозна романтична връзка, която ще се превърне в невероятна любовна история. Ако сте заето, ще вземете решение, че заедно с партньора си трябва да създадете семейство. Очаквайте добри новини!

Пари

Най-добрият начин Телецът да печели пари през 2022 г. е да се съюзи с бизнес партньор. Съвместно предприятие ще ви позволи да се съсредоточите върху това, което правите най-добре - да организирате, балансирате, работите с документи и създавате приобщаваща работна среда. Оставете на вашия сътрудник да се погрижи за досадните въпроси като рекламни оферти, кампании и преговори за цени. Задграничните инвестиции ще бъдат забележително полезни за вас, особено ако включват производство, добив или фармацевтични продукти.

Кариера

2022-ра обещава да бъде много продуктивна година, в която Телецът може да надгради напредъка си от последните години. Количеството и качеството на работата ви вероятно ще се увеличат и ще можете да получите по-важна работа или повече отговорности на работното си място. Независимо от това, се очертава отличен момент да се върнете към ученето или да получите някакъв вид преквалификация. Въпреки че е по-вероятно да се справите добре по теми, които ви интересуват, в идеалния случай опитайте да направите нещо, което е креативно, техническо и подходящо за вашите кариерни цели. Ключът към успешната работа през 2022 г. и след това е да развиете по-голям технически опит и специализация в своята сфера. Това също прави годината подходящ момент да подобрите езиковите си умения, защото ще имате много възможности да работите с чужденци и чужди компании. Работата и здравето са неразривно свързани за вас през следващата година, така че не се товарене твърде много. Да се научите да казвате “не” ще намали нивата на стрес. Опитайте да се погрижите за здравето и диетата си и разработете по-ефективен и ефикасен ежедневен режим. Това ще ви позволи да управлявате работното си натоварване и да запазите предимството си в бизнеса.

Здраве

Земният Телец е практичен по природа и затова е склонен да бъде скептичен по отношение на невидимите, скрити сили, които действат в живота ни, чувствайки се по-удобно да се справя с осезаема реалност, отколкото с невидимите сфери и абстрактните идеи. За щастие 2022 г. е чудесно време да се занимавате с онези дейности, които ви позволяват да развиете своята по-културна, женствена и артистична страна. Това може да включва всичко от уроци по изкуство или красота, цветна терапия, ароматерапия или дегустация на вино. Докато пътуванията и духовните и философски занимания, които разширяват съзнанието, са добре аспектирани, опитайте се да правите всичко леко, да бъдете отворени да поемете по различни пътища, които предизвикват любопитството ви, вместо да се фокусирате твърде сериозно върху един конкретен път от самото начало, който, така или иначе, вече ви е познат.

Кратък годишен преглед месец по месец

Януари: Не трябва да влага твърде много енергия в кариерата си през този месец. Вместо това насочете вниманието си в друга посока, най-добре нещо, свързано с външния вид - красота и спорт. 

Февруари: Със сигурност няма да останете без мотивация през февруари, така че след като преодолеете предишни проблеми, можете да възобновите темпото на работа.

Март ще бъде месец, пълен с нови преживявания за Телеца, особено що се отнася до самоусъвършенстването. Най-накрая ще се отървете от негативните мисли от миналата година и ще решите да започнете да градите нещо ново.

През Април животът на Телеца ще бъде пълен с позитивизъм в много аспекти. Този месец е бъде благоприятен за връзките и комуникацията. Тогава може да очаквате романтика и хармония в дългосрочните си отношения.

Май: Тогава можете да изпълните най-голямата си мечта и да създадете семейство!

Юни: Очаквайте нова работа с много по-висока заплата, както и с мотивиращи бонуси.

Юли: Съветваме тогава да си вземете няколко дни отпуска, да си починете и да попълните енергийните си запаси.

Август: За необвързаните август ще бъде важен период, като се има предвид, че ще имате големи шансове да срещнете човек, с когото резонирате много добре.

Септември: Това е изключителен месец за Телеца по отношение на кариерата - период, какъвто идва почти само веднъж в живота.

Октомври: Работата е начинът Телецът да забрави за другите проблеми, които изглежда ще ги смажат по това време на годината, но поне през октомври ще постигнете някои от финансовите си цели.

През Ноември представителите на зодия Телец сте склонни да бягате от задълженията си за сметка на това да промените ежедневния си начин на живот.

Декември: От желание да купи много неща за дома и семейството по празниците, може да остане без пари през декември, внимавайте.
 

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Телеца? 

Най-късметлийските моменти на Телците през годинара идват "от уста на уста". Ако търсите дом, съсед или познат ще ви насочи към страхотно място, което се предлага за много малко
пари. Искате нова работа? Трябва да разпространите желанието си сред роднини и семейство - поне един от тях ще намери златна възможност за вас. Може би търсите любовна връзка? Обърнете се към приятели и им позволете да ви уреждат срещи на сляпо и да ви запознават с нови хора. 2022 година буквално ви моли да бъде по-възприемчиви за помощта във всички форми. Спрете да се опитвате да поемете всичките тежести сами. Животът ще стане много по-лесен, ако молите за помощ, а и при това условие годината ви ще се развие доста добре...

via GIPHY

More Astro