Следва

Какво да приложиш от колекциите есен-зима 2010 в гардероба на мъжа още сега

We Love малката черна рокля на Фърги

На ВИП прожекцията на филма “Когато си в Рим” в Лос Анжелис, с участието на красивата Кристин Бел и Джош...

All fashion преди 14 години

На ВИП прожекцията на филма “Когато си в Рим” в Лос Анжелис, с участието на красивата Кристин Бел и звездата от сериала "Лас Вегас" Джош Дюамел, истински фурор предизвикаха не те или филмът, а съпругата на Джош – Фърги.

Певицата от Black Eyed Peas се появи в прекрасна черна рокля от pre-fall 2010 колекцията на Michael Kors.

Роклята на Фърги прави всичко, което една малка черна рокля трябва да прави. Тя подчертава красивите извивки на тялото, прикрива несъвършенствата – в случая толкова добре, че не забелязахме такива – стои страшно секси, но и много стилно и елегантно. Изобщо, едва ли Фърги можеше да направи по-подходящ избор за случая.



Фърги винаги се е славила най-вече с лудия си нрав, но и с перфектния си стил. След като се омъжи обаче, като че ли дивите изпълнения затихната. За сметка на това прекрасните й аутфити не спират да ни радват от сцената, от червения килим и от видео клиповете й.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.