Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 19

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 18

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 18 

All About Life преди 2 години

Осемнадесети декември е! Коледа, най-милият, най-нежният празник, е само на 7 дни от нас.

Днес, DAY 18 на традиционния ни #ViewSofiaXMASGiveaway, е много специален ден за нас, просто така го чувстваме, можете да познаете по кожата ни, безмерно сияйна, здрава, приятно украсена с MAC Studio Radiance, приятно лек и прозрачен фон дьо тен за лице и тяло, и по устните ни - топло и щастливо усмихнати, закачливо обагрени с Mac Lustreglass Lipstick... подаряваме на един от вас тази комбинация, достойна за всеки специален момент, празничен и всеки друг...

Лека формула на червилото позволява бързо и лесно нанасяне, прозрачно до средно покритие и бляскав завършек.Формулата на Lusterglass е обогатена със семена от малина и органичен екстра върджин зехтин, a съвършената формула изглажда лицето, придава сияен вид и подчертава естествената красота, без да изглажда като маска. Фон дьо тенът осигурява дълготрайна хидратация на кожата на лицето, създава водоустойчиво и дълготрайно покритие. Заслужавате този божествен грим, затова тагнете в коментар три души, които са безкрайно специални за вас, и последвайте View Sofia, най-свежия и сексапилен Дядо Коледа!

Победителя обявяваме утре, 19 декември 2021г., точно преди подарък номер 19! Have a sweet night!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.