Следва

13 красиви доказателства, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са идеалната двойка

Щрак! Бременната Джорджина Родригес в сесия за испанския Cosmopolitan

Много сладка, Джорджина Родригес краси страниците на испанското издание на списание Cosmopolitan

 

Celebrities преди 2 години

27-годишната приятелка на Кристиано Роналдо, бременна с близнаци, позира в празнични стайлинги пред фотообектива на Бернардо Дорал (четете още: Двойна радост за Роналдо и Джорджина: видеозонът показа близнаци).

Elisabetta Franchi, H&M, Hildur Yeoman, Ana Locking и Paco Rabanne са част от марките, чиито творения Джорджина представя във фотосесията.

 

Родригес и Роналдо, припомняме, се срещат за пръв път в бутик на Gucci, в който тя е продавачка. Скоро след това съдбовно първо виждане, двамата започват да излизат в обща приятелска компания. Красивата манекенка разказва, че тогава се е случило нещо вълшебно. „Вярвам в съдбата и още повече в кармата. „Каквото даваш, това получаваш“, казва красивата  Джорджина. Happy Beauty Year!  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.