Следва

Даниел Дей Ким е в „Гореща зона“

Годишен ХОРОСКОП 2022: Близнаци

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06  

Astro преди 2 години

Близнаците са една от зодиите, за които 2022 г. не носи много изненади в социалния и любовния им живот. Щастливото им число е 4. То ще им носи много късмет във всеки един момент, като им помага да постигнат успешно всеки план, който начертаят. Щастливият цвят за Близнаците (родени между 22 май и 21 юни) през 2022 г. е кралското жълто, което ще внесе позитивност, оптимизъм, креативност и добронамереност в живота им. "Нещастни" цветове за Близнаците ще са синьото и червеното.
 

Тези, които все още не са създали семейство, ще имат шанс да срещнат истинската си любов. Като цяло 2022 година ще съживи всички сфери на живота им. В любовта забавлението и страстта ще бъдат във вихъра си. По отношение на финансите, Близнаците най-накрая ще имат стабилност и кариерата им ще погълне по-голямата част от времето. 2022 г. обаче е и година, в която ще трябва да подобрят различни аспекти от живота си.

Планетните влияния върху зодия Близнаци през 2022

Съвпадът между Юпитер и Венера от април се осъществява точно в дома на семейството. Тези, които все още не са женени/омъжени, ще се замислят дали да не положат основите на собствен дом и семейство, докато Близнаците, които вече имат връзка, ще се отдадат на домашни ремонти. Сатурн във Водолей ще помогне на Близнаците да сбъднат всичките си мечти. Независимо дали искат да учат в чужбина, да се оженят или да получат повишение в работата - тази година е много силна за сбъдване на мечти. Марс започва своя транзит през третия дом на 20 август, като ще бъде ретрограден между 30 октомври и 12 януари 2023 г. Третият дом символизира проучванията, промените, преместванията, пътуванията и комуникацията - там ще има движение, размествания, и често конфликти. 

Любов

Романтиката е на върха си тази година. Връзките на двойките ще преминат през отличен период, а родените под знака Близнаци ще мислят сериозно за общо бъдеще и създаване на семейство с човека до тях. Ще общуват ефективно с партньорите си и ще мислят в синхрон, което ще им помогне да планират ваканция като в приказките и още много ползотворни съвместни инициативи. 2022 година ще бъде много важна за личностното развитие. Близнаците ще се опитат да еволюират от игривост към сериозност, което никак няма да е лесно. Въпреки това, техните партньори в живота може да са в състояние да им помогнат цялата, на пръв поглед тежка трансформация, да премине много по-леко. През последните месеци на годината Близнаците ще бъдат супер доволни от себе си. Тези, които все още не са във връзка, може да получат страхотна изненада, като например незабравен човек от миналото. Само от тях ще зависи дали са готови да приветстват старите връзки отново в живота си. Освен това те ще се насладят на куп романтични срещи и бурни нощи.

Пари

Ако сте на свободна практика, задачите ще идват бързо и яростно през първите единадесет месеца на годината. Всъщност може да се наложи да откажете работа, защото ще сте прекалено заети. Възползвайте се от тази възможност, за да повишите цената си, тъй като очевидно сте хит на пазара. В случай, че сте служител в компания, може би ще поискате да положите малко извънреден труд като средство да спечелите допълнителни пари. Като алтернатива може да придобиете някои ценни нови умения, които предполагат и по-висока заплата. Колкото по-заети сте, толкова повече пари ще спечелите. Безработен? Не би трябвало да имате проблеми с намирането на добра работа. Търсете възможности в сферата на услугите.

Кариера

Щастливият Юпитер пътува през Риби в областта на вашата слънчева карта, свързана с кариерата, призванието и статуса ви догодина. Юпитер носи повече късмет, увереност и оптимизъм и това е отлично време да популяризирате себе си и талантите си. Следователно 2022 г. трябва да бъде добра година за Близнаците в професионален план, обещаваща възможности, успех и подобряване на статуса и репутацията. Тъй като на Близнаците ще им е по-лесно да напредват и колкото повече усилия полагат за постигане на амбициите, толкова повече ще се възползват от благотворното влияние на Юпитер. Независимо дали става въпрос да сте на правилното място в точното време или до вас да има други хора, които ви подават ръка за помощ, ако има личен проект, по който сте страстно увлечен, но се нуждаете от подкрепа, знайте, че е дошъл моментът да помолите за помощ. Тъй като 2022 г. обещава да бъде добра година за призванието и талантите на Близнаците, в този момент може да им се представи нов път в живота. Духовната, благотворителната или вдъхновяваща страна на живота може да заеме все по-важна роля в делника им през следващата година. Така че, ако имате желание да издигнете художественото си занимание или хоби на ново ниво, 2022 г. може да бъде вашата година.

Здраве

Изцелението може да приеме много форми и това е време, когато можете да засилите чувството си за благополучие от даването и получаването на изцеление. Ако сте артистични натури, това би бил чудесен момент да упражните по-сериозно талантите си и да изразите себе си. Ще се възползвате от тези дейности и терапии, които ви дават възможност да се упражнявате, като същевременно ласкаете сетивата си с масажи, танци, шиене на дрехи,  скулптура.

Можете също да извлечете ползи, научавайки как промяната в храненето може да повлияе на това как се чувствате, как изглеждате и на енергийните ви нива.Приемането на пълноценна храна и следването на предимно растителна диета би трябвало да направи чудеса, но винаги се консултирайте с лекар, преди да направите големи промени в храненето си.

Кратък преглед месец по месец

През януари Близнаците ще напредват интелектуално и духовно, ще се срещнат с невероятни хора, от които ще научат интересни неща.

Февруари: Първата половина на февруари 2022 г. ще бъде белязана от всякакви решителни дискусии относно професионалното бъдеще.

През март планетата Марс ще окаже най-значително въздействие върху Близнаците. Това ще им даде сила да се замислят за положението си и да вземат в ръце собствената си съдба.

Април: Близнаците ще се радват на красиви моменти от сантиментална гледна точка. Някои от тях се отказват от определена връзка, осъзнавайки, че сами са по-щастливи.

Май: Ще срещнете човек, който напълно ще промени възгледите ви за живота.

Юни: Проблемите, свързани с работата и дома, трябва да бъдат разрешени през този месец. От физическа гледна точка Близнаците ще се чувстват здрави и силни.

Хороскопът за юли 2022 г. ще донесе положителна енергия. Този месец има най-дългите дни в годината, така че можем да се възползваме от тях. Някои ще прекарват допълнително време в работа, докато други ще изберат романтични вечери.

Август ще се окаже доста благоприятен и щастлив месец. По отношение на кариерата може да очаквате някои благоприятни резултати, особено през втората половина на месеца.

Септември ще донесе възможности, но и предизвикателства за Близнаците. По отношение на кариерата и професионалния живот всичко върви добре.

Октомври: Пътуванията трябва да се избягват, особено при здравословни проблеми. Това не означава, че не можете да правите планове с любимия човек, но нека да са към края на месеца по възможност.

Ноември: Ще почувствате нуждата да общувате отново, да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нови неща. През този период ще забележите благоприятна промяна в психиката си.

Щастливите дни за Близнаците са 16, 17, 28 и 30 декември. Краят на месеца е буквално пълен с приятни изненади.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Близнаците?

Здравето на Близнаците може да се подобри през 2022 г. Ако някога сте искали да отслабнете, консултирайте се с експерт по фитнес в началото на годината. До края на ноември ще видите впечатляващи резултати от диета и режима ви на упражнения. Имали ли сте упорит здравословен проблем? Можете да намерите здравен специалист, който да ви помогне да преодолеете този проблем веднъж завинаги. Не изключвайте алтернативни лечения като хипноза, акупунктура и ароматерапия. Ако винаги сте искали работа, която ви позволява да пътувате, имате късмет. Бихте могли да намерите точно такава позиция през 2022 г. През последния месец от годината вашият любовен живот ще разцъфти.

via GIPHY

Годишен ХОРОСКОП 2022: Овен

Годишен ХОРОСКОП 2022: Телец

More Astro