Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 20

Даниел Дей Ким е в „Гореща зона“

Може би помните първи сезон на поредицата на National Geographic „ГОРЕЩА ЗОНА“ с участието на обичаната Джулиана Маргулис

Celebrities преди 2 години

В последните седмици вече гледаме и новия сезон на продукцията, отново вдъхновен от действителни събития. Действието в шестте епизода на минисериала се развива през 2001 година, когато Съединените щати са разтърсени от поредната безпрецедентна терористична вълна. Пликове, пълни с антракс, стигат до нищо неподозиращи жертви във Флорида, Вашингтон и Ню Йорк. Анонимните атаки взимат живота на петима души и предизвикват паника в цялата страна. Въпреки множеството фалшиви следи обаче, екип от учени и агенти на ФБР успява да стигне до изненадващ заподозрян.

Една от звездите във вълнуващ научен трилър „ГОРЕЩА ЗОНА: АНТРАКС“ е Даниел Дей Ким, когото добре познаваме от сериалите „Lost” („Изгубени“), „Хавай 5-0“, „Спешно отделение“, както и от филми като отличения с три награди Оскар „Crash” („Сблъсъци“), „Чакалът“, „Хълк“, „Спайдърмен 2“ и много други.

Въпреки че като студент мечтае да изиграе ролята на Хенри V в едноименната пиеса на Шекспир, Ким започва кариерата си в малки телевизионни продукции. Вече има зад гърба си сериозен успех и 52 години, които определено можем да кажем, че му отиват. Неслучайно списание „People” вече два пъти го включва в класацията си за най-сексапилни мъже. Тази година той е в компанията на невероятни конкуренти като любимите ни Тимъти Шаламе и Джейсън Момоа, а през 2005 го откриваме сред Матю Макконъхи, Виго Мортенсен и Хийт Леджър.

Освен с чара си, Ким успява да изпъкне и с интелект, което прави симпатиите ни още по-силни. Именно той е говорител и представител на Холивуд пред Конгреса, що се касае до въпроси по теми, засягащи общността на американците с азиатски произход. Преди години той напуска една от големите си роли, тъй като му отказват хонорар, който да е на нивото на колегите му от европеидната раса.

В „ГОРЕЩА ЗОНА: АНТРАКС“ гледаме Ким в ролята на Матю Райкър, агент на ФБР, специалист по микробиология, който рискува кариерата си, за да убеди своите началници в немислимото: че 3 седмици след 11 септември Съединените щати отново са обект на атентат. Паралелна история проследява и гледната точка на доктор Брус Айвънс, изигран от също така добре познатия ни Тони Голдуин („Механикът“, „Американско оръжие“, „Последният самурай“, „Шестият ден“ и др.). Айвънс е блестящ микробиолог, който се замесва в издирването на убиеца с антракс пред 2001 г. и работи в близко сътрудничество с ФБР, за да разкрие кой стои зад писмата, докато нарастващото му безпокойство и параноя не водят до потресаващи открития.

Вероятно много от нас си спомнят новинарските заглавия, свързани с действителните събития от които е вдъхновена поредицата. Но каква е развръзката, гледаме сериала по National Geographic.  

Последните два епизода ще са тази сряда, 22.12, от 22:00 и 23:00 ч.

Можете да намерите допълнителна информация тук!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.