Следва

Годишен ХОРОСКОП 2022: Рак

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 20

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 20

 

All About Life преди 2 години

Двайсти декември е! Коледа, най-милият, най-нежният празник, е само на 5 дни от нас.

Днес е Игнажден - който ви влезе в къщата, каквото ви донесе и каквото ви пожелае, ще бележи цялата ви следваща година. Затова сме щедри, красиви и луксозни, изпълнени с прекрасни чувства и огромна признателност към вас, нашите БРИЛЯНТНИ читатели! Ден 20 на традиционната ни Коледна игра #ViewSofiaXMASGiveaway идва с вълшебна тройка прелест, подписани с любимото трибуквие YSL. За щастие, любов и радост от живота, днес подаряваме LIBRE eai De Parfum 90 ml - аромат, създаден за възторг; Rouge pur Couture номер 13 - Le Orange - червилото, което носи на целувки в най-свежия нюанс; Touche Eclat High on Stars Edition - озаряващият коректор в цвят Luminous Ivory, с който очите, скулите, лицето ни се превръщат в героя на деня и вечерта! Всичко от последната колекция на Yves Saint Laurent, в златни, блестящи опаковки.

Триото от лукс за сетивата и душата, най-красивата пътека към новата, сияйна от щастие и любов година, която пожелаваме на всички, ще е за един от вас, споделил в коментар под поста какво си пожелава за ЧНГ и тагнал поне трима души, на които иска да се случи същото през 2022! И който, разбира се, следва View Sofia, най-свежият и сексапилен Дядо Коледа!

Победителя обявяваме утре, 21 декември 2021, точно в 17 часа, след което на вратата чука подарък номер 21. Happy Beauty Year!

More All About Life