Следва

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис с коментар за секс скандала с Крис Нот

Годишен ХОРОСКОП 2022: Рак

РАК 22.06 - 23.07 

Astro преди 2 години

Годишен ХОРОСКОП 2022: ОвенГодишен ХОРОСКОП 2022: Овена с впечатляващи промени, особено в емоционалната сфера и кариерата, където представителите на най-любвеобвилната и нежна зодия ще осъществят грандиозни скокове. Щастливото число за Раците през 2022 г. е 1, то олицетворява лидерството и инициативния дух, който представителите на знака ще демонстрират през 2022 г. Щастливите им цветове за 2022 г. са бяло, сиво, сребристо и кремаво - те ще донесат богатство и стабилност, а обратно, нестабилност на Раците ще донесат синьото и зеленото.

 



Според хороскопа за 2022-ра, идната година представителите на водния знак ще се радват на гарантирани успехи, които ще ги тласнат към най-високи върхове и ще им помогнат да растат значително във всички области. През първата половина на годината ще се ползват с божествена закрила в професионален план, до септември ще приключат поредица от решаващи етапи, от които зависи финансовият им комфорт. Раците ще са много щастливи през тази година, защото имат големи шансове да получат множество различни награди и премии. Ако инвестирате на фондовия пазар, 2022 г. може да ви донесе щедри печалби.

Планетните влияния върху зодия Рак през 2022

По време на ретроградния Меркурий (10 май - 3 юни) Раците трябва да обърнат внимание на всички дейности, които извършват през този период, защото всичко може да се обърне срещу тях. Влизането на планетата Венера в знака на Козирог от 29 януари ще бъде от полза за Раците. Те ще се чувстват по-свободни, по-решителни и по-добре ще контролират решенията си. Безпристрастността, с която ще действат, също ще помогне да общуват по-добре с партньорите си. Ретроградният Марс, започващ от 30 октомври (в Близнаци), внася импулсивност в живота им - тогава ще има много моменти, в които да действате без да се замисляте. Също така, Марс може да върне към живот някои минали истории или да ви подтикне да сложите край на настоящите си взаимоотношения. Юпитер в Риби до 28 юли 2022 г. ще предизвика серия от промени за по-добро. Тогава  Раците ще бъдат изключително уверени в силата си, ще се превърнете в истинска природна стихия и ще бъдете възнаградени от голямото щастие, което носи Юпитер.

Любов

2022 носи някои интересни изненади за Раците и те ще трябва да се изправят пред доста дилеми. Независимо дали сте във връзка или не, някой от вашето минало или човек, от когото никога не бихте очаквали, ще отвори сърцето си отново за вас и ще трябва да направите важен избор. В двойката ще има напрегнати, но и страстни моменти, като във втората половина на годината нещата ще се нормализират. Раците, които не са във връзка, ще почувстват нуждата от промяна в живота си и това ще ги направи по-активни и по-склонни да се забавляват. Предстоят срещи с нови хора - ще изживеете много неща, като имате всички шансове да започнете романтична връзка с някого, за когото мечтаете от известно време.

Пари

Упоритата работа през първата половина на 2022 г. вероятно ще ви се отплати богато през втората половина. 2022-ра може да донесе внезапна и неочаквана възможност да промените работата или житейската си роля. Възможностите и шансовете, които ви се предоставят през следващата година, могат да проправят път за по-големи промени през 2023 г. и след това. Следователно, хората от зодия Рак трябва да останат гъвкави и отворени за работа с нови технологии и нови методи. Ако сред Раците има хора, които горят от желание за по-голяма свобода и копнеят да се откъснат от старите работни модели, тогава 2022 г. ще е вашата година. Не позволявайте на съпротивата срещу промяната или страха от неизвестното да надделеят. Ако се интересувате от алтернативна терапия, лечение, творческа или духовна работа, бъдете готови да развиете тези таланти и да се движите повече в тази посока. 2022 г. ще да бъде важно време за взаимоотношенията, бизнеса и емоционална страна на живота ви, затова бъдете готови да обедините усилията си с другите, тъй като ще сте в състояние да постигнете повече като член на екип, отколкото ако работите сами. Тъй като сега няма да имате полза от по-тясно сътрудничество, опитайте се да не бъдете твърде чувствителни към критики и да не приемате нещата твърде лично. Това ще бъде добра година за общуване и развитие на добри работни взаимоотношения с колеги и по-старши служители.

Кариера

Парите може да не идват толкова лесно, колкото в миналото, но това всъщност ще бъде прикрита благословия за Рака. На път сте да научите, че не се нуждаете от много пари, за да имате пълноценен, възнаграждаващ живот. Повечето от дейностите и нещата, които харесвате, струват много малко пари. Сега, когато трябва да се съобразявате с бюджета си, ще отделите повече време за любимите хобита, вместо да ходите по скъпи ресторанти и да правите пищни почивки. Този “постен” период може да продължи до есента на 2022 г., но не се отчайвайте. Финансовите стратегии и умения, които придобивате, са по-ценни от златото.

Здраве

Един от ключовите фактори за поддържане на чувството за емоционално благополучие е свързан с развитието на щастлив и сигурен семеен живот, така че се възползвайте максимално от възможностите за укрепване на емоционалните връзки с близките. Въпреки това е важно да не се задържате твърде много в миналото, тъй като ще трябва да изследвате нови хоризонти чрез учене, пътуване и свързване с нови хора от много различни среди и култури. В същото време се опитайте да сведете до минимум ежедневните разсейвания и прекъсвания, които ви пречат да постигате личните си цели. Затова избягвайте клюкарите, губещите време и тесногръдите хора с ограничена гледна точка за живота, любовта и духовните измерения.

Кратък преглед месец по месец

Ракът ще види, че месец януари е пълен с непредвидени събития, от които ще има какво да научи.

През февруари Раците трябва да преосмислят житейския си път като погледнат на всичко, което им се случва, от нова гледна точка.

През март ще осъзнаете, че не сте сами в ежедневната си борба и ще сте изключително щастливи да видите, че сте подкрепяни.

Април: Някои ще се освобождят от определени дългове, други ще вземати заем от банката, заради проект, който се нуждае от сериозно финансиране.

Май: Щастливите дни за този знак са 8, 10, 12 и 14 май, а на 8 и 10 ноември в джобовете ви ще дойдат големи суми.

През юни Раците трябва на всяка цена да избягват упреците към своя партньор.

Няма да имате никакъв финансов късмет през юли.

Август: Ще има моменти, в които се чувствате уморени от работа, може би няма да е лошо да си вземете поне 5 дни почивка.

През септември ще се съсредоточите върху определени проекти, които сте отлагали в продължение на няколко месеца.

През октомври Раците са ще бъдат оценени както от шефовете, така и от колегите си, а също така ще са доволни от финансовото си състояние.

Ще се изкушите да похарчите много пари през ноември, поради което се препоръчва да дадете приоритет на пазаруването през следващите седмици.

Декември: Би било добре да се откажете от стреса и напрежението, да имате ясен ум, когато взимате важни решения за бъдещето си.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Рака?

Въпреки финансовия недостиг, Ракът е на път да има една от най-радостните години. Той ще посещава много партита и ще си организира сладки романтични бягства. Ако е необвързан, ще привлече много внимание от ухажорите си. Ако е във връзка, партньорът му ще бъде изключително благодарен на половинката си. Ако сте имали проблеми с плодовитостта в миналото, тази година ще е различна - "по чудо" или заради успешно решение. Време е да преместите фокуса си от парите и да се концентрирате върху пълноценния живот.

via GIPHY


Годишен ХОРОСКОП 2022: Овен

Годишен ХОРОСКОП 2022: Телец

Годишен ХОРОСКОП 2022: Близнаци

Годишен ХОРОСКОП 2022: Лъв
 

More from View Sofia

Свети Валентин на известните: Виктория Бекъм се върна в 1999

Celebrities преди 1 година

Връзката на Дейвид и Виктория Бекъм е добре документирана. От разговора им, превърнат в снимков разказ от 1998 г., обявяващ годежа им, до десетките кадри, бележещи еволюцията на стила им като двойка, Бекъм приветстват всяка възможност за създаване на спомени

Spare на принц Хари излиза утре: четем за „злата мащеха Камила“, физическия сблъсък между "плешивия" Уилям и Хари, и още

Celebrities преди 1 година

Разкритията, които изтичат от книгата мемоар на принц Хари – Spare, планирана да излезе във Великобритания във вторник (10.01.2023), но която вече се продава в някои чуждестранни книжарници, включва и деликатната тема за Камила - кралицата-консорт, както и друга неудобна такава - оплешивяващата коса на Уилям 

More Astro