Следва

Last minute коледен подарък - всичко от последната колекция на Calvin Klein Jeans

Versace Pre-Fall, 2022

Почти неусетно изминаха трите месеца, откакто Седмицата на модата в Милано бе закрита от ревюто Fendace, колаборацията между двете модни къщи Versace и Fendi

Runway преди 2 години

През септември двете дами, начело на брандовете - Донатела Версаче и Силвия Вентурини Фенди, се грумнаха в "на една друга архивите" и извадиха колекция, базирана на изначалните кодове на двете марки - много италиански, страхотно скъпи, безмерно желани.

Сега, за колекция Pre-Fall 2022, мадам Донатела прави обратен завой, загърбва всякакви намеци за стилови и дизайнерски намеси, дори от страна на ценени колеги, и вади една бляскава в младостта, нахалството и модерността си колекция, от която сякаш директно наднича Дуа Липа. Всеки сантиметър е секси, ако си над 22 почти не виждаш начин да облечеш нещо от тези дрехи, но те са все пак онзи жестоко готин обект на желанието, който никога не напуска живото човешко същество. Богати на радост, удивление от живота, принт и цвят, късо, изрязано, голо, секси - това е Версаче, каквото го помним отпреди 20 години, в началото на 2000-те - марка за флиртове, за прелъстявания, за намигвания, за влюбвания.

Тази колекция ще се продава редом до колекцията Fendace по рафтовете на бутиците на италианската марка. Прекрасен антипод, изобилстващ с Barocco мотива, "за пръв път в черно-бяло", по думите на Донатела Версаче. "Защо да не е така? Кой каза, че Бароко не може да е черно-бял? Аз виждам огромна творческа възможност в това - да откриеш, че нещата, които си познавал цял живот, виждайки ги от определена перспектива, се превръщат в нещо ново, като аромат, който напомня за отминали емоции, но е еднакво модерен и чувствен и днес, в точно този настоящ момент".

Цялата колекция на Versace Pre-Fall 2022 e в галерията ни, приемаме я като коледен подарък - толкова много обещание за парти носи >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.