Следва

Годишен ХОРОСКОП 2022: Лъв

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис с коментар за секс скандала с Крис Нот

Уви, съвсем предпразнично, звездата от "Сексът и градът" Крис Нот се оказа в центъра на скандал - три жени, независимо една от друга, го обвиниха в изнасилване и тормоз

 

Celebrities преди 2 години

Колегите на 67-годишния Нот в шоуто - Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис решиха да вземат отношение по въпроса. И трите категорично подкрепиха жените, осмелили се да разкажат, че са станали жертви на Нот, и им благодариха за смелостта.

Ние сме дълбоко натъжени от обвиненията срещу Крис Нот. Подкрепяме жените, които се изявиха и споделиха болезнените си преживявания. Знаем, че това е много трудно да се направи и им благодарим за смелостта, се казва в съвместното изявление на актрисите.

Нот отрече обвиненията срещу него, но призна, че е имал сексуален контакт с две от жените, които го обвиняват, но по взаимно съгласие. За третата история актьорът твърди, че е "напълно измислена".

Въпреки факта, че вината на Крис Нот не е доказана, скандалната история вече се отрази негативно върху кариерата му. CBS и Universal Television обявиха, че Нот вече няма да се появява в The Equalizer, а Peloton премахна видеото с участието на актьора.

Личният живот на Нот също страда. Според The ​​Sun, съпругата на актьора Тара Уилсън, която му роди две деца, мисли да прекара Коледа отделно от съпруга си.


Тара Уилсън и Крис Нот

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.