Следва

Годишен ХОРОСКОП 2022: Дева

Годишен ХОРОСКОП 2022: Лъв

ЛЪВ 24.07 - 23.08  

Astro преди 2 години

Хората, родени под знака на Лъв, ще имат изключителна 2022 година. Звездите са на тяхна страна и те ще се възползват напълно от всички възможности, които им се предоставят. За Лъвовете 2022 година ще донесе непреодолимо желание да опитат нови храни, нов спорт, може би нова работа, но също така и нова романтична връзка. Щастливото число за Лъвовете е 6. 2022 година ще бъде зенитната точка на усилията им от последните години по отношение на кариерата и взаимоотношенията.



Щастливите цветове за Лъв (роден между 23 юли и 21 август) тази година са: златисто, лилаво и оранжево. Тези цветове ще донесат късмет и положителни емоции за родените под знака на Лъв. “Нещастните цветове” са синьо и зелено.

Финансово Лъвовете ще пожънат богатата реколта от усилията, положени през предходната година. Това е година, в която Лъвовете ye успяват във всичко, което планират да постигнат. За тях това ще бъде пълноценно време, в което ще замислят много неща и няма да се откажат, докато не ги постигнат. Според хороскопа им 2022 година ще бъде изключително щастлива по отношение на парите, но и на личностното развитие.

Планетните влияния върху зодия Лъв през 2022

Докато е ретрограден във Водолей, от 5 юни до 23 октомври, Сатурн ще донесе значителни промени за Лъвовете, особено по отношение на техните приятелства. Сатурн ще бъде ретрограден в сектора на взаимоотношенията и ще накара Лъвовете да си дадат сметка как взаимодействат с приятели, семейство и с всички около тях. Транзитът на Марс в Лъв носи много полезни промени. Това ще бъде благоприятен период за любовния им живот - ще има много причини за усмивки. Юпитер ще бъде ретрограден от 29 юли до 23 ноември 2022 г. Лъвовете не харесват много този астрологичен феномен, защото остават с впечатление, че уж не са сторили нищо лошо на другите, а Юпитер прави точно това: показва им къде са се спънали в собствените си крака.

Любов

През 2022 г. влюбените Лъвове ще усетят изключително мощното и благотворно влияние на Венера. Всичко ще върви според техните планове и очаквания. Ще изживеят романтични моменти с партньорите си, миналите недоразумения ще се разрешат, а връзките ще станат по-сериозни, с шанс за брак. За тези, които все още не са във връзка, 2022 г. ще бъде година на крайности, в която ще скачат от едно състояние в друго. Понякога ще искат свобода и размах, а друг път - мир и стабилност. От средата на годината ще трябва да избират между двама напълно различни обожатели.

Пари

Що се отнася до увеличаването на личното му богатство, най-добрата инвестиция за Лъва през 2022 г. са недвижимите имоти. Той може да бъде изненадан да установи колко повече може да вдигне стандарта си. Свържете се с агент по недвижими имоти и не се страхувайте да се обърнете към банката за заем. 2022 определено е годината на Лъва за намиране на голяма, просторна къща срещу сравнително малко пари. Търсите инвестиционни възможности? Опитайте акции, свързани с доставка на храна и хотелиерство. След 24 ноември може да откриете, че е все по-лесно да продадете творческата си работа за добри пари. Новолунието, придружено със затъмнение на 22-ри, е идеално за намиране на високоплатена работа или за получаване на забележимо увеличение на заплатата.

Кариера

През 2022 г. Лъвът може да получи възможност да се труди на няколко места или да поеме работа с повече задължения и роли. Като един от най-общителните знаци на зодиака, отличните умения на Лъва могат да му помогнат да просперира през 2022 г., защото астрологично се подчертава важността на работните взаимоотношения. Развитието на контактите, служебните взаимодействия и работата в партньорство имат потенциал да са много полезни. Подходящ кандидат сте за позиции, предполагащи публичност и лидерство през първата половина на 2022 г. Тя също би била подходящ момент да утвърдите независимостта си и да поемете такава обществена роля, където да покажете възможностите си. Въпреки това, ако започнете да се чувствате толкова свит и незабележим, подобно на “малка къща в голямо езеро”, тогава бъдете готови да изгреете на витрината - отворете съзнанието си за идващите възможността и поемете по-голяма роля. Не позволявайте на гордостта да ви попречи да направите крачка към неизвестното. За да получите най-голямо удовлетворение от работата си през 2022 г., е важно да установите здравословна рутина, да бъдете физически активни и да чувствате, че правите нещо полезно, продуктивно и смислено.

Здраве

Усещането ви за принадлежност към групите и социалните кръгове, с които взаимодействате, ще има голямо влияние върху чувството ви за благополучие през следващите дванадесет месеца. Ето защо е от съществено значение да прегърнете онези хора, които ви окуражават, и да се насочите към групови дейности, които ви позволяват да бъдете себе си, да се забавлявате и да изразявате активността си. В същото време може да се наложи да се оттеглите на здравословна дистанция от онези, които ви сриват, вместо да ви издигат. Трябва да се възползвате максимално от възможността да заемете по-видна роля в различните си социални и професионални кръгове, но за вас е важно да бъдете екипен играч и любезен домакин, не толкова да сте на всяка цена в светлината на прожекторите.

Кратък преглед месец по месец

Януари: Лъвовете ще забележат подобрение в здравето си и в отношенията си с колегите.

Февруари: Месец, пълен с изобилие и придобивки, независимо дали говорим за междуличностни отношения или за пари.

Март: Първата половина на месеца идва с поредица от красиви любовни моменти.

През април се предоставят възможности за кариера, които Лъвовете не могат да пренебрегнат.

През май идва признание за професионалните заслуги. Дори да не е съвсем заслужено – очаквайте го!

Юни: Младите хора, работещи в сферата на изкуството, могат да бъдат забелязани в национален и дори международен мащаб.

Юли: Лъвовете могат да сключват финансово изгодни договори.

На 3 август е добре да избягвате пътуванията на дълги разстояния. Нито времето, нито настроението ви ще благоприятстват воаяжите.

Септември: Съветваме ви да излезете извън зоната си на комфорт, особено в професионален план.

Октомври: Лъвовете преминават през някои промени и ще трябва да се научат как да се приспособяват

Ноември: В личен план към края на месеца може да възникнат малки конфликти, но вие ще знаете как да ги разрешите.

Декември: Лъвът получава много добра възможност в професионален план. Възможна е смяна на работата с по-добра.
 

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Лъва?

Семейният живот на Лъва му осигурява много емоционално удовлетворение през 2022 г. Може да се появи нов член на семейството ви. Може би роднина ще се ожени или пък ще се роди дете. Проект за обновяване на дома може да му придаде нова, по-висока стойност.
Възможно е също така Лъвът да наследи ценна семейна реликва. Ако не сте в добри отношения с роднините си, това е годината, в която да залепите счупените парчета. В случай, че е по-добре да поддържате здравословна дистанция от семейството си, няма да имате проблеми да се обградите с любящи приятели, които ви насърчават и подкрепят - нещо, което ви липсва от известно време.

Четете още: годишен ХОРОСКОП 2022: Овен, Телец, Близнаци, Рак!

via GIPHY

More Astro