Следва

Годишен ХОРОСКОП 2022: Везни

Годишен ХОРОСКОП 2022: Дева

ДЕВА 24.08 - 23.09  

Astro преди 2 години

Девата е сред най-щастливите зодии на годината - тя задължително ще преживее любов като в приказките (защото през почти цялата година Юпитер, планетата на щастието и късмета,е в 7-мия ви дом, домът на любовните и интимни връзки), значителни финансови печалби и ръст в кариерата. По отношение на любовта, Девите нямат причина да се оплакват, както казахме. Благоприятните месеци за любов са август и септември, особено септември, месецът, в който се раждат повечето Деви.

Имате възможност да организирате различни благотворителни проекти, като по този начин ще се притечете на помощ на по-малко щастливите знаци в зодиака. Родените под знака на Дева ще имат година, пълна с положителни емоции. Щастливият цвят за вас е зеленият, той ще ви донесе свежа енергия и късмет през 2022-ра, противно на червеното, който е "нещастният" ви цвят за годината. В професионален и финансов план до ноември ще се радвате на най-добрите си постижения, които ще се окажат и доста трайни. Периодът ноември-декември ще бъде посветен на семейството, отношенията с приятели и личните проекти. Не е изключено през следващата година да започнете нов житейски проект.

Планетните влияния върху зодия Дева през 2022

Ретроградният Меркурий в Дева (от 10 септември до 2 октомври) ще засегне силно нервната ви, което пък ще се отрази зле на професионалните взаимоотношения и атмосферата в дома. Комуникацията по време на работа ще е неефективна, така че Девите няма да могат да се изразяват както трябва и най-често ще остават неразбрани. Тяхното здраве тогава също не е в най-добрата си форма, така че би било най-добре да внимавате за сезонните настинки и да подсилите имунната си система както можете. По време на ретроградния Сатурн във Водолей (от 4 юни до 23 октомври) ще промените приоритетите си и на първо място за вас ще бъдат вашето здраве, лично развитие и изграждане на живот около най-специални ценности. Ще искате да премахнете всякакви негативни влияния от живота си, дори ако това означава да се откажете от някои хора. Вероятно ще откриете, че личности, които смятате за близки приятели, всъщност не са за вас. Полезно е да бъдете по-селективни, когато става въпрос за социални взаимоотношения. Ретроградният Марс в Близнаци (от 30 октомври до 1 януари 2023), ще накара хората, родени в знака на Дева, да вземат всякакви важни решения относно бъдещето си. Някои от тях вероятно ще бъдат насочени към следващите пет години, така че  важно е да не бързате и да не действате импулсивно.

Любов

За хората зодия Дева през 2022 г. са изпълнени условията за извеждане на връзката до следващия етап. Девите, които не са във връзка, ще имат възможността да започнат такава през тази година. Чувствеността и страстта ще определят началото на такава връзка, емоциите на Девите ще бъдат под контрол и тази нова любов ще се развива по спокоен и разумен начин. Най-добри шансове имат връзките, започнали след края на първото тримесечие на 2022 г. В стабилните партньорства или бракове сигурността ще преобладава и ще е тясно свързана с финансовата стабилност на Девата и нейния партньор. Това ще бъде най-важната цел за вас и партньора ви и имате всички шансове да я постигнат и поддържат.

Пари

Ако сте Дева и искате да увеличите доходите си през 2022 г., трябва да инвестирате малко повече пари в рекламни кампании, уебсайт или промоционални материали. Колкото повече хора чуят за вашите услуги и идеи, толкова повече заетост ще генерирате. Това може да изглежда безсмислено, но ще откриете, че една нова маркетингова кампания прави чудеса за крайния резултат. Ако си търсите нова работа, съберете комплект документи, който включва вашето CV и всички работни проекти, с които можете да се представите достойно. Изпратете този комплект до всички компании, за които искате да работите, дори ако те не търсят хора. Отговорът им може да бъде впечатляващ. Най-добрият ден да поискате повишение е 25 октомври, когато силата на Новолунието ще бъде на ваша страна.

Кариера

В трудни времена работната етика и надеждността на Девата я правят високо ценен член на всяка работна група. Докато продължавате да установявате и утвърждавате добрата си репутация, която сте изградили през последните години, през 2022 г. ще изникнат възможности за по-голямо работно натоварване, извънреден труд и допълнителни отговорности.
Задачите, които някога са изглеждали обезсърчителни, сега са лесно постижими. Вие ще се гордеете с добре свършената работа и може би няма да вдигате шум около себе си, но е важно да настоявате да сте адекватно възнаградени за усилията си. Девата трябва да цени повече себе си и работата си и да настоява другите да правят същото. Въпреки това тя трябва да се опита да бъде по-търпелива и гъвкава с другите колеги и служители, които не винаги могат да покрият високите й стандарти. Ако смятате, че ви е писнало от политиката за контрол на работното място, тогава помислете за по-независима работа, дори нещо на свободна практика или собствен бизнес. Това е моментът, в който да превърнете някакво хоби или специален интерес в допълнителен източник на доходи.

Здраве

Девата има репутация на интересуващ се от саморазвитие, здравословно хранене и хранителни добавки знак. Всичко, което всъщност кара Девата да се чувства по-продуктивна и ефективна. Важно е обаче да се научите да сте доволни от това кой сте тук и сега, вместо постоянно да се опитвате да се усъвършенствате. Въпреки това се възползвайте от дейности, които помагат за повишаване на самочувствието ви и ви дават възможност да развиете технически и презентационни умения, за да изразявате по-добре идеите си и да общувате с увереност. Девата се свъзрзва с корема и при стрес могат да възникнат проблеми в храносмилателната ви система. Следователно за вас ще е добра диета, която поддържа храносмилателната система здрава, както и разработването на техники за релаксация като медитация и йога също са от полза.

Кратък преглед месец по месец

Януари: Девите ще се насладят на мир и разбирателство в отношенията си с другите, но само ако предлагат същото в замяна.

Февруари: В професионален план Девите ще се развивят и стремят да станат най-добрата версия на себе си.

Март: Ще имате нужда от подкрепата на вашите близки, особено към края на този месец.

Април: Няма да има забележителни събития в живота на Девите, така че април ще бъде доста спокоен (може би скучен) месец за вас.

Май: Ще се опитате да научат повече, да подобрите знанията си.

Юни: Трябва да сте по-внимателни как управлявате парите си.

Юли: Можете да направите много кратки пътувания, винаги да се намирате в колата или в автобуса, плюс това да се занимавате с технологии повече от обикновено.

Август: От една страна, не трябва да очаквате да печелите лесни пари, но от друга - ще се отървете от паричните проблеми, които ви завладяха миналия месец.

Септември: Любовта показва признаци на подобрение, тъй като Венера преминава през 5-тия ви дом и влиза във вашия знак.

Октомври: В кариерата ви не се очакват ключови движения, които да я подсилят и изнесат на ново ниво, така че нещата се проточват в тази област. Не трябва да очаквате повишения или обществено признание.

Ноември: Ще бъдете в добра форма, така че ще се справите с вълнението от този период, без да усещате умората, която при други обстоятелства би ви оказала натиск.

Декември: Това за вас е активен месец. Със сигурност няма да се отегчите през този период.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Девата?

Колкото повече Девата пътува през 2022 г., толкова по-голям късмет ще има. Няма да ви се налага да правите дълги задгранични пътувания, за да пожънете успехи. По-скоро добрият късмет може да бъде намерен на места, които са само на няколко часа от родния ви град. Ако имате братя и сестри или братовчеди, те биха могли да ви предоставят някои златни възможности и предложения за приключения. Съседите също могат да ви помогнат да намерите любов, пари, работа или нещо друго, което желаете. Ако някога сте искали да бъдете публикуван автор, 2022 г. може да бъде годината, в която най-накрая ще видите името си отпечатано на корица. Изпратете дълго критите си стихотворения, разкази и ръкописи на издателства! И винаги бъдете готови за любов!

via GIPHY

More Astro