Следва

Пенелопе Крус: Никакви социални мрежи за децата ми

Годишен ХОРОСКОП 2022: Везни

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10  

Astro преди 2 години

Предстои щастлива година за Везните, пълна с добри резултати. Хороскопът на вашия знак показва, че животът ви ще стане по-лесен през 2022 г. в сравнение с тази година. Ще имате по-малко отговорности и повече време да правите нещата, които са наистина важни за вас.
Везните ще имат време да се насладят на своите хобита, а тази година също ще могат да подхранят отношенията си с околните.



Щастливите цветове за зодия Везни през 2022 г. са бяло, розово и тюркоазено, а некъсметлийският ви цвят - червеното. Изглежда, че през 2022 г. семейството ще бъде фокусна точка в живота ви и тази година за нищо на света няма нарушите спокойствието в домовете си. Везните също ще се развиват професионално благодарение на нови успешни взаимоотношения в кариерата си, но ще трябва да се грижите повече за здравето си. В идеалния случай трябва да сте предпазливи и да се държите на разстояние от болни хора.

Планетните влияния върху зодия Везни през 2022

Между 10 май и 3 юни, когато Меркурий ще бъде ретрограден в Телец, любовният живот и отношенията на Везните ще бъдат засегнати. През това време трябва да избягвате вземането на някои решения в личен план. Ретроградният Марс (от 30 октомври до 13 януари 2023 г.) ви налага да избягвате конфронтации. Също така, върху финансовото състояние на Везните ще бъде нанесен мощен удар, който ще ви накара да се почувствате уязвими. Но когато Меркурий е в директно движение (от 1 януари до  28 юли), ще се радвате на много специални моменти, които ще прекарате със семействата си, ще се адаптирате към напълно нови ситуации и ще се сблъскате с важни решения, които трябва да вземете сами. Венера в Козирог през 2022 г. ще направи поредица от полезни промени в живота на Везните за цялата година, освен когато Меркурий е ретрограден.

Любов

2022 ще бъде годината на трансформациите за Везните. Вие ще се сблъскате с някои големи промени и удивителни постижения в личния и семейния си живот, тези, които са във връзка, ще изживеят романтични моменти, а бягствата и забавленията ще доминират в живота на вас и партньора ви. За да бъдете щастливи в любовта или брака, през 2022 г. трябва да избягвате рутината и винаги да внасяте нещо ново, оригинално или вълнуващо в отношенията си, също така особено силно да уважавате свободата на половинката си. Тези Везни, които са необвързани, ще преминат през много моменти на меланхолия в мисли за минали любовни истории и понякога ще са склонни да бъдат твърде затворени и тихи. След средата на годината нещата ще се променят към по-добро и ще се срещнете с интересни хора.

Пари

2022 г. обещава да бъде една от най-"пълноводните" финансови години на Везните за повече от десетилетие напред. Ще получите много красиви възможности за печалба през първите единадесет месеца на годината. Ако работите за голяма компания, може да получите огромно увеличение на заплатата. А ако търсите работа, не се страхувайте да поискате по-голяма заплата; почти е сигурно, че ще я получите. Ако работите на свободна практика, това е моментът да повишите ставките си и в случай, че работите за себе си, стойте близо до елитни клиенти, които имат много пари за харчене.

Кариера

2022 г. обещава да бъде значима година за работа и хороскопът на Везните казва, че ще се появят възможности за поемане на допълнителни задължения. Може да се окажете в позиция с по-голяма отговорност, в която другите търсят от вас насоки и съвети. Въпреки това, устоявайте на изкушението да оставате до късно в офиса всяка вечер. Научете се да казвате "не", да приоритизирате времето си и да изказвате мнение. Работете по-интелигентно, не по-дълго, и развивайте умения за управление на времето. Твърде силният натиск може да доведе до ненужен стрес и да се окаже контрапродуктивен. Присъствието на Юпитер в Риби показва, че може да получите силно удовлетворение от работата си през това време. Съпротивата срещу промяната и страхът от неизвестното обаче могат да ви попречат да се възползвате максимално от възможностите, които ви предстоят. Може дори да откриете кариерно решение, което изглежда като крачка назад, но всъщност се оказва добър ход в дългосрочен план. Подчертава се важността на взаимоотношенията и може да има моменти, в които чувствате, че не това, което знаете, а това, което усещате, е важно. Следователно работата с групи или по-тясно с други хора трябва да се окаже късметлийска, така че бъдете готови да работите в екип.

Здраве

Типичният външен вид на Везните е образ на изящество и модерност. Управлявани от Венера, планетата на красотата и изкуството, Везните имат естествено чувство за хармония и форма, ето защо дейности, които ви позволяват да изразите тази страна на природата си, са добри за вас. През 2022 г. е време да станете малко по-слаби и по-стройни, особено ако сте си позволили досега да сте твърде меки, физически или психически. Време е физически да генерирате малко енергия, независимо дали става дума за салса, айкидо или силова йога, добре е да се възползвате много от динамични дейности, които ще дадват възможност да се забавлявате, докато горите калории.

Кратък преглед месец по месец

Януари: Препоръчително е да избягвате опасни дейности на всяка цена, защото сте склонни да предизвиквате събития, които ви карат да осъзнаете нестабилността на живота си.

Февруари: Обърнете внимание на финансовите възможности, които се появяват тогава, защото може да постигнете значителни печалби, ако знаете как да се възползвате от възможностите.

Март: Трябва да се възползвате максимално и от този месец, защото такъв благоприятен финансов контекст няма да дойде още много време.

Април: Предстоят занимания, които се въртят около най-близките ви хора и ще се насладите на времето, прекарано у дома.

Май: Нищо забележително няма да се случи в кариерата ви, така че се очаква нещата да се развиват по същия начин, както преди.

През юни здравето ви е много добро. Имате повишена жизненост и достатъчно енергия, за да извършвате ежедневните си дейности.

Юли: Везните ще прибягват до всякакви дейности, в които ще ангажират и другите. Популярността ви ще нарасне буквално за една нощ.

Август: На 1 и 5 август може да подпишете някои изключително изгодни договори.

Септември ще ви донесе голямо желание да промените живота си и Вселената ще даде възможности, които ще ви доближат до този живот.

Октомври:
Везните ще съжаляват, че дълго време са пренебрегвали наистина важните неща и са се фокусирали върху материалната страна на живота.

Ноември: Те ще се нуждаят от подкрепата на своите близки, за да правят нещата както трябва.

Декември ще сближи Везните със семейството им и те ще потърсят подкрепата на близките си.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Везните?

Най-големият късмет на Везните ще бъде в областта на финансите, особено между януари
и септември. Това е моментът да стартирате печеливш бизнес, да подпишете с някои
специални клиенти, да поискате по-висока заплата или намерите работа, която се заплаща добре. Тайната на вашия успех? Да правите това, което обичате. Получаване на заплащане за вашите артистични или интелектуални способности не трябва да е невероятна мечта; може да стане реалност в 2022 г. След септември щастливите възможности на Везните ще включват пътувания, комуникации, и издателска дейност. Ако искате да отидете на рекламно турне или да стартирате уебсайт, направете го през последните седмици на годината.

via GIPHY

 

More from View Sofia

Am I Crazy: Как разпознаваме и се справяме с жената психопат?

Health преди 2 години

За хората неща като клюки, истерии, завист, търсене на внимание и подобни малки или големи лудости на жените са някак нормални. Това най-вероятно се дължи на факта, че ние, дамите, сме по-емоционалният от двата пола... или по-скоро по-експресивният и не всяка от нас е способна да наложи контрол върху дивите същества в себе си

More Astro