Следва

Black Opium в зелено - първата новост на годината

ЧРД, 84, Джейн Фонда, вечно красивата!

„Трябва да променим начина, по който мислим за остаряването“, казва Джейн Фонда, от днес едно момиче на 84 

Celebrity beauty преди 2 години

„Старата парадигма беше: раждаш се, достигаш пика в средната възраст, след което ставаш слаб и безполезен. Гледайки на остаряването като на изкачване по стълби, вие печелите благополучие, дух, мъдрост, способност да обичате и житейска цел.” Верни думи, в които прозират искреността и силата на на Джейн - ентусиазмът и любовта й към живота са непокътнати, свежи, заразяващи и в деветото десетилетие на живота й. Звездата прекрасно демонстрира, че красотата не е само в това как изглеждаш, но и в това, което носиш на света. 

Мисис Фонда изглежда наистина прекрасно. Дори и със сиви коси, в палава и смела прическа, тя е абсолютна икона на добрия стил, и още повече - на себеуважението и грижата за самия теб. Еднакво прекрасна и днес, тя е същият безпрецедентен пример за талант, социална активност, смислен и ефектен стил на живот, какъвто беше и през 80-те, когато тренировките й в аеробен стил бяха най-секси нещото, до което можехме да се докопаме. Като си пожелаваме и ние да имаме същото излъчване, енергия и хубост на 84, припомняме някои от най-емблематичните момента на холивудската дива през годините - страхотна, истинска, хамелеонска и силно прелъстяваща красота. ЧРД, Джейн! 


We love: Джейн Фонда, 83, за Harper's Bazzar



1962


1964


1965
 


1965


1967


1968


1968


1970


1970


1972


1979


1984


2020
 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи