Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 21

Пенелопе Крус: Никакви социални мрежи за децата ми

47-годишната Пенелопе Крус и 52-годишният Хавиер Бардем отглеждат две деца: 10-годишният Леонардо и 8-годишната Луна. Двойката внимателно пази децата си от непознати, а идеята за лични акаунти в социалните мрежи е направо еретична в семейството 

 

Celebrities преди 2 години

Както актрисата призна в интервю за CBS, тя е извънредно стриктна към използването на социалните мрежи.

Приемам технологията много сериозно, особено ролята й в живота на децата ми. Ако ние например ще гледаме някакви филми или анимационни филми, как да не им позволя и те да правят това? Когато бях малка, това бяха невероятни моменти на щастие за мен. Но не им позволявам да използват телефоните си, докато не станат много по-големи. И никакви социални медии поне до 16 години. Разбирам това като важна защита на психичното здраве, но изглежда съм малцинство, споделя актрисата.

Звездата добавя, че самата тя рядко използва социалните мрежи, и нарича връзката си с тях "странна". Според Круз те се отразяват изключително негативно на младото поколение.

Жал ми е за днешните тийнейджъри. Сякаш светът експериментира с тях, нещо като: „О, нека видим какво ще стане, ако стовариш върху едно 12-годишно дете толкова много технологии“. Няма защита за 12-годишните, които са в социалните медии. Мозъците им, които все още се развиват, не са защитени по никакъв начин. И всичко това силно им се отразява, на начина, по който виждат себе си, често свързан с наченките на тормоз. Всичко това е толкова различно от детството, което имахме ние, отбеляза Пенелопе. 

More from View Sofia

Last Day Херцогиня и 30-те най-готини появи на Меган Маркъл като такава

Celebrities преди 3 години

Спомняме си с приятно чувство колко се стараеше Меган Маркъл, прекрасната огнена съпруга на също така прекрасния червенокос принц Хари да изглежда адекватно в качеството си на член на кралското семейство на Великобритания по силата на избора на сърцето.

We Love: сребърните корени на Наоми Уотс на Оскари 2023

Hair преди 1 година

Винаги сме твърдели, че сребърните, за да не кажем побелели корени на косата са симпатични. Наоми Уотс очевидно мисли като нас, защото се появи на афтърпартито на Оскар 2023 на Vanity Fair с три пръста побелели корени, които се вписват без усилие в останалата част от пясъчнорусата й коса. Прическата й ни се вижда перфектният партньор на бялата рокля с пера 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.