Следва

We Love: Пенелопе Крус и слънчогледовия Chanel

Новата восъчна фигура на Риана прилича на Снежанка, да кажем, но не и на Рири

Риана се сдоби с нова восъчна фигура в "Мадам Тюсо" в Берлин, обаче, както и да го въртим и сучем, положението не е ок, да не кажем, че който я е правил, си е "оставил ръцете". 

 

Celebrities преди 1 година

След първата демонстрация на фигурата - иначе в добрите традиции на восъчното изкуство, стана ясно, че макар и да е нарочена за Риана, това въобще не е тя. 


Уличният стил на звездите: Риана и дънките върху анцуга aka Balenciaga


Предният път, в който майсторите на дубликати на хора от восък се опитаха да пресъздадат Рири, звездата беше с червена коса, а резултатът - доста приличен, дори блестящ на фона на последвалия експеримент. Провалът в горния случай може и да е търсен ефект, дотолкова невероятно слаб е. В края на краищата, лоша реклама няма - защо да не скочим до Берлин, една претендентка за Риана с жартиери е всякак повод за забава.    

 

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 15 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 14 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели