Следва

We Love: Пенелопе Крус и слънчогледовия Chanel

Новата восъчна фигура на Риана прилича на Снежанка, да кажем, но не и на Рири

Риана се сдоби с нова восъчна фигура в "Мадам Тюсо" в Берлин, обаче, както и да го въртим и сучем, положението не е ок, да не кажем, че който я е правил, си е "оставил ръцете". 

 

Celebrities преди 2 години

След първата демонстрация на фигурата - иначе в добрите традиции на восъчното изкуство, стана ясно, че макар и да е нарочена за Риана, това въобще не е тя. 


Уличният стил на звездите: Риана и дънките върху анцуга aka Balenciaga


Предният път, в който майсторите на дубликати на хора от восък се опитаха да пресъздадат Рири, звездата беше с червена коса, а резултатът - доста приличен, дори блестящ на фона на последвалия експеримент. Провалът в горния случай може и да е търсен ефект, дотолкова невероятно слаб е. В края на краищата, лоша реклама няма - защо да не скочим до Берлин, една претендентка за Риана с жартиери е всякак повод за забава.    

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.