Следва

We Love: Пенелопе Крус и слънчогледовия Chanel

Новата восъчна фигура на Риана прилича на Снежанка, да кажем, но не и на Рири

Риана се сдоби с нова восъчна фигура в "Мадам Тюсо" в Берлин, обаче, както и да го въртим и сучем, положението не е ок, да не кажем, че който я е правил, си е "оставил ръцете". 

 

Celebrities преди 2 години

След първата демонстрация на фигурата - иначе в добрите традиции на восъчното изкуство, стана ясно, че макар и да е нарочена за Риана, това въобще не е тя. 


Уличният стил на звездите: Риана и дънките върху анцуга aka Balenciaga


Предният път, в който майсторите на дубликати на хора от восък се опитаха да пресъздадат Рири, звездата беше с червена коса, а резултатът - доста приличен, дори блестящ на фона на последвалия експеримент. Провалът в горния случай може и да е търсен ефект, дотолкова невероятно слаб е. В края на краищата, лоша реклама няма - защо да не скочим до Берлин, една претендентка за Риана с жартиери е всякак повод за забава.    

 

More from View Sofia

Зеленикав и с едно рамо: бански като на Хелена Кристенсен

Celebrities преди 1 година

Най-добрият начин да победите януарския блус? Посетете тропическа дестинация и попийте малко витамин D, както показва Хелена Кристенсен, която преследва зимното слънце със стил. Супермоделът изпрати предупреждение за плажно бебе в Instagram в ментовозелен бански костюм от култовия лейбъл за бански костюми Hunza G. Искаме такъв! 

Приятно смирена елегантност: Кралица Рания на коронацията на Чарлз III

Celebrities преди 11 месеца

Високо деколте, изключително прецизен детайл, много нежност в нюанса... Кралица Рания, с идеално разпознаваемия й чудесен стил на кралска особа с вкус, и съпругът й крал Абдула II бяха сред поканени на церемонията по коронясването на Чарлз и Камила в Лондон вчера  

More Celebrities