Следва

Зендая, Риана, Анджелина Джоли... Най-добре облечените жени на 2021 според Vogue

We Love: Пенелопе Крус и слънчогледовия Chanel

Пенелопе Крус гостува в The Tonight Show на Джими Фалън.

 

Celebrities преди 2 години

47-годишната актриса се появи безкрайно красива по повода, от което, съвсем очаквано, положителни отзиви заваляха отвсякъде.  

Известната испанска актриса, която в момента промотира новия филм "Паралелни майки", очарова в костюм от туид - част от пролетната колекция за 2022-ра на на любимата й модна къща Chanel, на която е и рекламно лице. Цвят като този е като правило много труден за носене - стои добре на много малко жени, носи опасността да "измие" лицето и да надделее над индивидуалността. В случая обаче, отличната кройка, елегантното заиграване с дължините, оголеният хубав крак, обут в сандал на същата марка в контрастно черно, металните копчета и бижутата, и най-вече, светещата хубост на Пенелопе Крус, правят въпросния моден избор съвършеното попадение. Нещо, което не можем да кажем за предната поява на сеньора Крус в Chanel.   

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.