Следва

Зендая, Риана, Анджелина Джоли... Най-добре облечените жени на 2021 според Vogue

We Love: Пенелопе Крус и слънчогледовия Chanel

Пенелопе Крус гостува в The Tonight Show на Джими Фалън.

 

Celebrities преди 2 години

47-годишната актриса се появи безкрайно красива по повода, от което, съвсем очаквано, положителни отзиви заваляха отвсякъде.  

Известната испанска актриса, която в момента промотира новия филм "Паралелни майки", очарова в костюм от туид - част от пролетната колекция за 2022-ра на на любимата й модна къща Chanel, на която е и рекламно лице. Цвят като този е като правило много труден за носене - стои добре на много малко жени, носи опасността да "измие" лицето и да надделее над индивидуалността. В случая обаче, отличната кройка, елегантното заиграване с дължините, оголеният хубав крак, обут в сандал на същата марка в контрастно черно, металните копчета и бижутата, и най-вече, светещата хубост на Пенелопе Крус, правят въпросния моден избор съвършеното попадение. Нещо, което не можем да кажем за предната поява на сеньора Крус в Chanel.   

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 4 минути

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.  

Le grand retour: Селин Дион за Vogue

Celebrities преди 20 часа

Селин Дион, която се бори със "синдрома на скования човек", позира за корицата на новия брой на френския Vogue. На кадрите 55-годишната певица позира топлес в обемна бяла риза и къси панталонки, а в интервю за списанието разказа за борбата с рядката болест.