Следва

Годишен ХОРОСКОП 2022: Скорпион

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 22

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 22

All About Life преди 2 години

Двадесет и втори декември е! Коледа, най-милият, най-нежният празник, е само на 3 дни от нас...

"Доверявайте се на инстинктите си: първата ми реакция почти винаги е правилната," казва Ести Лаудер, най-важната жена за Красотата такава, каквато я приемаме и практикуваме днес, а нашият инстинкт днес, в DAY 22 на традиционния ни #ViewSofiaXMASGiveaway, е да подарим един вълшебен парфюм Estée Lauder, който да ползвате всеки ден, да обичате до края на живота си и с който да не забравяте силата на женствеността, интуицията, красотата и дълбоките вътрешни усещания...

Beautiful Magnolia e хипнотизираща бленда от емблематични нотки на пищна магнолия, слънчева гардения, топли дървесни нотки и сияен мускус. Романтичен, женствен и блестящ. Всяка нотка е цяла любовната история, която сърцето преживява емоционално, хаотично, мистично и страстно. За да имате точно този парфюм, на който всяка клетка от тялото и душата ви биха казали "Да!", отбележете в коментар трима човека с безпогрешна интуиция, несравнимо цветен вътрешен свят и винаги точни усещания, и следвайте View Sofia, най-свежия и сексапилен Дядо Коледа, който ще подари още два прелестни подаръка до 25 декември...

Победителя обявяваме утре, 23 декември 2021г., точно в 17 часа! 
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.