Следва

Годишен ХОРОСКОП 2022: Стрелец

Годишен ХОРОСКОП 2022: Скорпион

СКОРПИОН 24.10 - 22.11

Astro преди 2 години

2022 година носи енергия на заслужена отплата и множество награди за миналогодишната ви упорита работа, Скорпиони. Основните астрологични тенденции за вас, както и основните теми на живота ви през 2022 г. остават общуването, ученето, образованието, отношенията с братя и сестри, обменът и знанията от всякакъв вид - независимо дали става дума за идеи, за търговски дейности или хармонично интегриране в средата, в която живеете. През пролетните месеци нещата в кариерата ще вървят гладко, ще поставите основите на нова компания, ще започнете инвестиция или ще смените работата си. Щастлив цвят за Скорпиона през 2022 г. е червеното, то ще ви донесе сила, позитивност, смелост, а “нещастни” цветове са черното и синьото.



Комуникационните умения на Скорпионите са на по-високо ниво в края на 2021-ва, което им предлага чудесна възможност да преговарят и да заявяват по-активно присъствието си по време на срещи. 2022 година ще ви даде най-добрия шанс да бъдете забелязани. Лятото ще бъде идеалното време за работа върху отношенията с любими хора. Есента и краят на 2022 г. ще бъдат изпълнени с радост, особено за необвързаните Скорпиони. В сравнение с миналата година, сега ще имате много повече енергия да прекарвате време с приятелите си и да спортувате, особено на открито. През първата част на годината трябва да бъдете по-внимателни с храненето си. Това ще ви помогне да ускорите метаболизма и да запазите здравето си през останалата част от годината.

Планетните влияния върху зодия Скорпион през 2022

Ретроградната Венера от 19 декември 2021 г. до 19 януари 2022 г. ще направи Скорпионите по-чувствителни и нуждаещи се от повече внимание. На 13 април 2022 г. Юпитер влиза в Риби, внасяйки оптимизъм, богатство, изобилие, възможности и шанс за еволюция в живота на Скорпиона. За вас ретроградният Меркурий в Телец (от 10 май) може да създаде проблеми в общуването с близките или да причини възобновяване на връзка от миналото, недоразумения в отношенията с деца, трудности при изпълнението на проекти, риск от загуба в състезания.
Ако вече имате направени инвестиции на фондовия пазар или другаде, може да се наложат малки корекции, но това не е подходящ момент за започване на нови начинания от този род. Марс в Стрелец от 13 януари, ще накара Скорпионите да действат по-оптимистично, да имат повече увереност в силата си и да бъдат по-възприемчиви към околните. Вие ще защитавате вярванията си по-устойчиво и ще правите по-добри избори през 2022 г. 

Любов

Ако любовните ви отношения не вървят добре през последните години, трябва да знаете, че през 2022 г. ще си възвърнете ентусиазма, настроението ви ще се подобри и ще бъдете по-самоуверени в любовта. Така, освобождавайки се от излишните натиск и напрежение, вие можете да се справяте по-спокойно с духовните и интимни въпроси. Ако сте в постоянното партньорство, ще преминете през напрегнати ситуации, но и ще преживеете незабравими моменти с партньора си. През 2022 г. трябва да вземете предвид желанията и исканията на любимия, защото само така може да поддържате баланса във връзката си. Самотните Скорпиони ще намерят своите сродни души чрез познати или близки приятели. Въпреки че отначало ще изглежда по-скоро като игра, тези нови запознанства скоро ще се превърнат в красива любовна история.

Пари

Слънчевото затъмнение на 30 април е идеално за намиране на работа, която осигурява много финансови и творчески награди. Ако Скорпионът иска повишение, той трябва да се обърне към шефа си до юни, когато неговият потенциал за убеждаване и комуникация ще бъде най-силен. Десетки финансови възможности ще валят и след септември. Няма да се налага да се мъчите да свързвате двата края след тази вълшебна среща със Съдбата. Всъщност, последните пет седмици от годината може да са най-плодотворният период в професията ви от десетилетие насам. Празниците вероятно ще генерират много работа за вас.

Кариера

Кариерният хороскоп на Скорпион предполага, че можете да направите огромни крачки към своите амбиции и цели през 2022 г. Въпреки това, съществува потенциал за конфликти, особено с началници или висши служители, когато говорим за кариера, призвание и житейска посока. Отчасти този конфликт може да се случи вътре във вас, докато се опитвате да решите дали трябва да сте отборен играч или да работите самостоятелно. Докато не разрешите този проблем на вътрешно ниво, може да изпитате раздразнения и разногласия на работното място. Въпреки че това не е лош момент да се справите сами, ако работите с или за други, препоръчително е да бъдете възможно най-независими. Вие сте по-подходящи за места, в които имате свобода да проявявате инициатива и да взимате решения с възможно най-малко намеса от страна на другите. Това е време да покажете на света какво сте способни да направите сами. Затова бъдете готови за стъпка напред и отворени за възможности, в които да проявите инициатива, и се ориентирайте към места, на които ви ценят според резултатите и третират като пример за другите.

Здраве

Всеки знак на зодиака е свързан с различни области на тялото, като се започне от Овен, който се свързва с главата, до Риби, символизиращи краката. Скорпионът се свързва с интимните части и това е област, върху която си струва да се съсредоточите през 2022-ра. Усложненията и блокажите в тази област винаги имат емоционални корени и затова си струва да проучите ползите от ежемесечния физически и емоционален детокс. Хидротерапия или прочистване на дебелото черво също могат да се окажат полезни, но тъй като червата и храносмилателната система естествено елиминират бактериите и отпадъците, това трябва да се предприема само от време на време и да допълва здравословните диета и начин на живот.

Кратък преглед месец по месец

Януари: Ще направите малки стъпки към успешното си завръщане във всякакви аспекти - кариера, връзки с хора, личностно развитие и т.н..

Февруари: Скорпионите ще водят добри преговори за професионалното си бъдеще тогава. Може да се събудите с реализирани планове и някои от преговорите да се материализират навреме.

Тези, които търсят любов, може да я намерят някъде в края на март.

Април: Ще разберете, че професионалното развитие не става за една нощ. Няма да се хвърлите с главата напред, докато не сте сигурни, че си заслужава.

През май Скорпионите може да финализират някои изключително интересни дискусии за кариерата си.

Юни е страхотно време за Скорпионите, които чакат значителна сума пари.

Емоционално юли ще бъде доста труден за Скорпионите.

Август: Ще направите анализ на връзката си и не е изключено след него дори да сложите край на отношения, които вече не работят.

Септември: Скорпионите трябва да внимават как управляват парите си и да не правят рисковани инвестиции в началото на есента.

Октомври: Усилената комуникация с хора, които играят важна роля във вашите финансови начинания, улеснява огромните ви успехи.

През ноември може да решите някои сантиментални проблеми и да се съсредоточите много внимателно върху нуждите на своя партньор.

Декември: Скорпионите са готови да научат нови житейски уроци, наблюдавайки внимателно преживяванията на другите.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Скорпиона?

Скорпионът има огромен шанс за позитивно развитие на пътувания, образование и публични изяви. Ако някога сте искали да посетите конкретна държава, независимо колко далеч, 2022 г. е годината, в която да го направите. Не би трябвало да имате проблеми с получаването на допълнителна отпуска от работа. Като алтернатива, може да решите да пътувате в помеждутъците при смяната на две работни места. Връщането на училище е друга добра възможност. Стипендиите може да се окажат добър доход, който ви позволява да учите с емоция и нюх. И накрая, ако някога сте искали да публикувате история, стихотворение или сценарий, започнете работа по това в началото на годината. Докато дойде ноември, можете да видите името си върху луксозна корица. Всякакви правни въпроси също е добре да се решат през първите единадесет месеца на годината, ако искате 2022-ра да е щастлива за вас.

via GIPHY

More Astro