Следва

Ваканцията на известните: Иванка Тръмп и семейство на плажа в Маями

Годишен ХОРОСКОП 2022: Стрелец

СТРЕЛЕЦ 23.11 - 21.12  

Astro преди 2 години

Всеки Стрелец ще се почувства истински късметлия и уверен в силата си човек през идната година. През първата половина на 2022 г., но особено през февруари и март, атмосферата у дома на Стрелците ще бъде отлична. Любовният и социалният сектор не са сред житейските областите, за които да се тревожите твърде много през 2022 г., ако сте зодия Стрелец. Най-добре ще бъде тази година да бъдете търпеливи, общителни и смели. Професионално, но и финансово, всичко ще се развива добре за вас. Щастливи цветове за зодия Стрелец през 2022 г. са жълто, розово и млечно бяло, а нещастен цвят за Стрелците е синьото.



За необвързаните Стрелци идната година е добър момент да започнете търсене на нов партньор. Работете усилено и ще получите почти всичко, което желаете в кариерата си. Ще имате повече пари от обикновено, ще можете да изплатите всичките си дългове и може би дори да спестите нещо за в бъдеще. Здравето ви продължава да е страхотно, енергията - висока, интуитивна, с чувство на вътрешен мир и удовлетворение, каквото не сте усещали напоследък. Също така, 2022-ра е добра година за започване на нов проект или бизнес.

Планетните влияния върху зодия Стрелец през 2022

Влизането на Марс в Стрелец на 13 януари 2022 г. ще събуди сетивата ви и ще ви предложи жизненост и изключителна сила. Ще имате по-силно желание да се включвате във възможно най-много дейности и да откриете безкрайни възможности. С други думи, чака ви забележителен период! Но Сатурн ще бъде ретрограден във Водолей от 5 юни, причинявайки проблеми в семейния живот на Стрелеца. Транзитът на Юпитер ще ви донесе допълнителна енергия и през това време е добре да се съсредоточите върху трупането на слава и богатство, без да пренебрегвате близките си.

Любов

2022 година носи много красиви и романтични моменти за Стрелците. Те ще бъдат по-отдадени на връзката си, по-загрижени за партньора си и ще могат да го впечатлят повече от всякога. Любовта ще се развива красиво през цялата година, а насладата и страстта ще бъдат силни у дома. Самотният Стрелец ще срещне своята сродна душа и дори нещата да изглеждат сложни отначало, може да очаквате забележителни и запомнящи се събития, които ще променят живота ви завинаги. Разбира се, при условие че приемете тези промени и се борите за това, което искате. Любовта може да се появи внезапно, при необичайни обстоятелства или да ви хвърли в прегръдките на някой напълно неочакван човек. И не би било изненадващо връзката да включва културни различия или географски разстояния.

Пари

Стрелецът продължава да има способността да създава нови финансови възможности през 2022 г. Тази тенденция ще продължи до 2023 г., но това не означава, че може да си позволите да я приемате за даденост. Ако сте уморени от определено занимание, смело влезте в нова сфера или проект. Няма смисъл да си губите времето в работа, която презирате. Да правите бизнес е много реална възможност, тъй като хората се чувстват комфортно с вас и ви вярват. Ако сте доволни от текущата си позиция, но искате повишение, попитайте за такова около 25 септември, когато Новолунието ще накара авторитни фигури да ви обърнат подобаващо внимание.

Кариера

2022 г. наистина е година за засилване на скоростта по отношение на вашите кариера и професионални стремежи. Бъдете готови да поемете отговорност, да контролирате и насочвате нещата в посоката, в която искате да отидете. Вероятно ще се окажете доста успешни след като канализирате енергията си. Ще бъде трудно да избегнете манипулациите и властовите игри, особено по отношение на финансите и управлението на ресурсите. Независимо от това, информацията и преговорите трябва да се третират строго конфиденциално. Въпреки сериозния, интензивен и сложен характер на предстоящите работни дни, вие имате огромно количество късмет на своя страна. Въпреки това, през 2022 г. Стрелецът ще трябва да бъде гъвкав и подготвен от време на време да променя графика си, за да се възползва от неочаквани или необичайни възможности за обучение, пътуване и изкарване на пари. Време е да вземете в ръце собствената си посока и съдба.

Здраве

Присъствието на Юпитер в Риби през следващите дванадесет месеца ще има лечебно въздействие върху тялото, ума и душата ви. С позиционирането на Хирон спрямо Нептун във Водолей изцелението, от което се нуждаете, ще почука на вратата. Присъствието на Марс в Телец до февруари и Сатурн в Козирог почти през цялата година предполага, че повишените изисквания за работа и учене могат да се отразят негативно, особено върху храносмилателната ви система. Интересното е, че Юпитер и Нептун са в квадратура в началото на 2022 г., което е отличен момент да се заемете с медитация или йога, които да укрепят духовната ви дисциплина. Другата причина, поради която се акцентира върху здравето, е, че 2022-ра идва след една наситена, удовлетворяваща година, пълна с наслади и удоволствия, които вероятно са ви натоварили психически и физически. Ето защо е важно да отделяте редовно време през следващата година за детоксикация на тялото, ума и душата.

Кратък преглед месец по месец

Януари: В любовния ви живот ще има разгорещени конфликти, които може да доведат до раздяла.

От финансова гледна точка февруари носи нови източници на доходи.

Март: От кариерна гледна точка този месец ще е добър. Ще постигнете благоприятни резултати в кариерата си.

Април: Женените Стрелци ще се забавляват през целия месец. Мъжете - не толкова...

Май: Самостоятелно работещите Стрелци и тези, които не са на висока позиция, също ще получат шанс за бляскава кариера.

Юни: Здравето ви ще бъде добро през целия месец. Бъдете активни.

Юли: Брачният ви живот ще бъде пълен с любов и емоции тогава. Връзката с вашия партньор ще укрепне.

Август: Стрелците ще оценят всеки жест, направен с и от любов, ще бъдат по-романтични от обикновено.

Първата част на септември няма да донесе забележими промени за Стрелеца, месецът ще е леко скучен за вас.

През октомври родените под този знак трябва да бъдат доста внимателни за храносмилателн разстройства.

През ноември Стрелците са по-готови от всякога да правят компромиси и да слушат другите.

Декември: Стрелците успяват да намерят най-добрите сделки и да дават по-малко пари за неща, които струват цяло състояние.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Стрелеца? 

През първите единадесет месеца на годината късметът идва чрез духовни търсения. Обикновено Стрелецът е много общителен човек, през 2022 г. обаче е добре той да прекара голяма част от времето си в презареждане на батериите чрез съзерцателни дейности като молитва, медитация и йога. Всичко това е своеобразна подготовка за декември, когато ще излезете от черупката си по забележителен начин. Изведнъж всички ще поискат вашите услуги и телефонът ви просто няма да спира да звъни... Преди това да се случи обаче, би било разумно да се възползвате от този тих период, да задоволите нуждите си и да утвърдите бъдещите си планове сами.

via GIPHY

More Astro