Следва

И най-успешната реплика за свалка през 2010 ще бъде...

Бившият мъж на Яна излезе със становище в пресата

Бившият мъж на адреналинката Яна Ивайло заяви в интервю за в. Монитор, че е абсолютно отвратен...

Лица преди 14 години

Бившият мъж на адреналинката Яна Ивайло заяви в интервю за в. Монитор, че е абсолютно отвратен от поведението на екс половинката си.

След като стана ясно, че не е той човекът от еротичния клип, който за две нощи подлуди медиите, Ивайло казва "Не ме разбирайте погрешно. Ние вече не сме заедно и всеки може да прави каквото си иска. Но съм отвратен, защото тя твърди, че е най-добрата майка. А една такава майка не би могла да допусне съществуването на еротични клипчета. Все пак това дете ще порасне някой ден. И ще се почувства наранено, като разбере за съществуването на подобни кадри"

"Чувствам се добре, че вече не сме заедно. Това не е моят човек. Аз съм лондонски възпитаник, расъл съм в друга среда", и още допълва: "Който си прави подобни клипчета, да си носи отговорността. Нещата вече са счупени и не могат да се поправят. Аз я уважавам, защото е майка на моя син".

Въпросите, свързани с това, че Яна го е осъдила за домашно насилие и не му дава да вижда бебето Емил, бившият не пожелал да коментира. Но от него става ясно, че делото не е приключило още...

Клипът все още е много търсен в интернет, въпреки че е свален от всички публична места. Според тези, които са попаднали на него в суматохата, видеото е доста повече от три минути и съдържа изключително скандални кадри, достойни и за голямата индустрия.

More Лица