Следва

Годишен ХОРОСКОП 2022: Водолей

Годишен ХОРОСКОП 2022: Козирог

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01 

Astro преди 2 години

2022 година ще бъде прекрасна година за хората, родени под знака на Козирога. Те ще успеят да подобрят любовния, социалния и професионалния си живот. Някои от Козирозите ще завъртят дългосрочни връзки и ще успеят да се сгодят, оженят или да имат дете. Щастливи цветове за Козирога, управляван от Сатурн, са черното, лилавото, тъмно кафявото и зеленото, а нещастните ви цветове за 2022-ра са червеното и жълтото.

Тази година ще имате някои финансови трудности, но и много възможности за печалба. Смелите от вас ще получат награди в резултат на направени мъдри инвестиции. Освен това Козирозите има голям шанс да си намерите по-добра работа. 2022 г. ще бъде пълна с положителни енергии във всички сфери на живота ви - ще установите трайни работни отношения и партньорства, ще имате по-ясни и конкретни цели в работата. Клиентите и сключените по-рано договори ще бъдат много полезни тази година за вашия бизнес успех. Работата на Козирозите ще бъде оценена и ще бъдете възнаградени с увеличение на заплатата. 

Планетните влияния върху зодия Козирог през 2022

Поради навлизането на Марс в Козирог, хората, родени под този знак, ще имат повече жизненост, здрава и ярка енергия. Ще бъдете по-мотивирани от всякога да направите много промени в живота си, да имате по-големи амбиции и превъзходна визия за живота си. Ретроградната Венера в Козирог до 29 януари 2022 г. ще накара установените и трайни любовни истории да се разпаднат. Говорим за онези връзки, за които никой не би си помислил, че могат да свършат. Когато планетата на любовта и парите е в ретроградно движение, любовният живот на Козирога ще е поставен под изпитание. Ретроградният Меркурий в Козирог от 14 януари 2022 г. ще ви създаде трудности при организирането на дейности и спазването на срокове и като представители на този знак ще бъдете доста нерешителни кои опции и приоритети да изберете.

Любов

2022 година носи страхотни новини, особено за онези Козирози, които ще започнат годината заедно с партньор. Вашите любовни връзки ще станат по-силни и романтични, но за това трябва да спазвате няколко правила: преди всичко е от първостепенно значение да обърнете внимание на партньорите си. Като цяло Козирозите са независими хора и много фокусирани върху кариерата си. Разбира се, от една страна, това издига авторитета ви, но от друга, така понякога пренебрегвате по-добрата си половинка. Ако балансирате тези два аспекта от живота си, няма да има причина да се съмнявате във взаимоотношенията си. Самотните Козирози е добре да прекарват повече време сред позитивни и радостни хора. Така ще съживите енергията си и ще привлечете ярки и весели хора около себе си - един от тях може да изпъкне в тълпата и да ви накара да се влюбите непоправимо.

Пари

През 2022 г. най-добрият начин Козирогът да увеличи приходите си е да общува с повече хора и да работи в екип. Колкото повече хора познавате, толкова по-лесно ще бъде да съберете списък от впечатляващи клиенти. Ако търсите работа, се регистрирайте в агенции по заетостта или професионални сайтове. А ако вече работите на добра позиция? Тогава може да е от полза да се присъедините към някаква професионална организация, за да получите нови, още по-страхотни задачи. Най-доброто време да поискате повишение или да кандидатствате за високоплатена работа е около 2 януари, когато Новолунието ще зареди с енергия втория ви дом, дома на парите и финансовия живот. 

Кариера

През следващите шест месеца изглежда ще се наложи да се откажете от определени въпроси, свързани с работата, от проекти и цели, които вече са изпълнили предназначението си. Действайте на принципа, че "по-малкото е повече" и рационализирайте ангажиментите си, тъй като прекомерната работа вероятно ще намали ефективността ви през първата половина на 2022 г. Планетите подчертават важността на работата в екип и установяването на подкрепящи взаимоотношения с другите, но ще има моменти, в които комуникацията може да бъде напрегната, независимо дали става дума за работа от разстояние, езикови трудности или сложна документация и необходимостта от работа под напрежение. Правни или договорни проблеми могат да възникнат от недоизпипана документация и небрежна комуникация. Може да се наложи да се справите с допълнителни отговорности, да управлявате ресурси или хора, да работите дискретно под натиск. Възможностите за обучение и образователните въпроси могат да бъдат прекъснати, така че бъдете готови да положите всички усилия, за да актуализирате уменията си. За да успеете, се концентрирайте върху основните неща и се научете да делегирате и управлявате.

Здраве

С толкова натоварена година, най-големият здравен проблем на Козирога през 2022-ра вероятно ще бъде свързан със стреса и нервната система, с гърба, гърдите, стомаха и храносмилателната система. Всичко това биха били сигнали, че трябва да се справите с напрежението и умирата. Костите, гърба и коленете може да страдат, ако си давате прекалено много зор. Вашите опити за здравословно хранене може да бъдат прекъснати или да се провалят. Въпреки всичко, 2022 обещава да бъде една приятна и щастлива година за вас в социално отношение, но е вероятно твърде интензивният нощен живот, изобилната храна и удоволствените ексцесии да си кажат своето. Ключът към справянето с последствията на идвашата тежка и интензивна година, е да си вземате редовни почивки за възстановяване на силите или поне всеки ден медитирайте малко или взимайте топла вана. Ако можете, поглезете се с редовен масаж и го считайте за инвестиция в себе си, която ще ви помогне да запазите силите си.

Кратък преглед месец по месец

През януари родените под знака на Козирога ще трябва да защитават престижа си пред останалите.

Февруари: Козирозите ще се поставят във всякакви ситуации, само и само за да докажат на околните, че са способни на страхотни неща.

Март: Някакъв късмет ще ви сполети от съвсем неочаквано място.

Април: Ще демонстрирате дълбочина, но и изключителен прагматизъм, при вземането на решения.

 Май: Първата част на май ще бъде посветена на семейния живот.

Козирозите няма да губят много време в разговори и ще действат безмилостно през юни.

Юли: През юли някаква сума пари ще дойде откъдето никога не сте си представяли.

Август: Козирозите трябва да се възползват от този месец, за да подобрят отношенията си със своя партньор.

Септември: Професионалните амбиции ще се увеличат много този месец и ще имате желание да се утвърдите, да напреднете, да подобрите кариерата и имиджа си.

Октомври: За предпочитане е да направите всичко възможно, за да се откажете от нездравословните навици и да се отдалечите от хората, които консумират вашите енергия и ресурси. 

Ноември: Козирозите са призвани да подредят живота си тогава.

Декември: Този месец ще печелите пари от сътрудничества и партньорства, но трябва да бъдете внимателни, когато управлявате професионалните си взаимоотношения.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Козирога?

Социалният живот е най-големият ви късмет през 2022 г.! Има голям шанс някой приятел да ви помоли да го придружите на пътуване в чужбина. Също така близък приятел с контакти в издателската индустрия може да ви позволи да продадете подготвената от вас книга или кратка история. Възможно е дори Ваша сродна душа да ви запознае с напълно нова духовна практика. Ако възнамерявате да вземете участие в лотария, игра или кампания за финансиране, скачайте смело. Докато настъпи краят на ноември, най-добрият ви късмет ще идва от индивидуална работа, след това се вгледайте по-сериозно в близките си хора.

via GIPHY

More from View Sofia

Загадката принцеса Шарлийн: пак странни послания в социалните мрежи

Celebrities преди 2 години

Изключително странното поведение на съпругата на принц Албер - принцесата на Монако - Шарлийн, е повод за слухове, интерпретации и догадки от над година време. В скорошно интервю част от нагласите на принцесата се изясняват, но феновете не изглеждат успокоени, просто сигналите, които излъчва майката на престолонаследника на княжеството са повече от противоречиви  

More Astro