Следва

Годишен ХОРОСКОП 2022: Риби

Годишен ХОРОСКОП 2022: Водолей

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Astro преди 2 години

Хороскопът на Водолеите за 2022 г. предсказва много нови възможности! Необвързаните от вас задължително ще си намерят партньор и целогодишно ще са в много романтично и очарователно настроение, което лесно ще привлече нови хора към тях. Щастливи цветове на Водолея през 2022-ра са синьо и зелено, а цветове, които трябва да избягвате - червеното и бялото.

На Водолеите няма да им липсват пари през 2022 г. През изминалите години те се фокусираха върху привличането на материални ресурси и сега най-накрая ще ги получат. Всичко ще се издигне на по-високо ниво: продажби, повишения, приходи. Това е идеалната година за вас. До края на 2022 г. ще забележите, че годината е донесла постоянен, силен и прогресивен растеж. Ако искате да напреднете в кариерата си, трябва да работите повече с колегите си, в екип. Освен това тези, които планират да променят своя предмет на дейност, ще имат всички шансове да успеят през 2022 г. 

Планетните влияния върху зодия Водлей през 2022

Преминаването на Марс във Водолей на 7 април ще донесе много късмет в живота ви. Водолеят ще бъде много амбициозен, а обстоятелствата изглежда подкрепят действията му. Всичко ще бъде във ваша полза през 2022 г., което означава, че имате реални основания да продължите сериозно да работите върху себе си. Сатурн започва ретроградно движение във Водолей от 5 юни 2022 г., което ще донесе период на кармично ребалансиране за вашия знак. През това време Водолеят ще направи полезни промени в живота си. А ретроградният Меркурий от 10 май до 3 юни носи изключително бурен период в живота ви, в който ще почувствате нужда от уединение и изолация. Използвайте своите интуиция и въображение, за да разрешите всякакви бизнес проблеми, които се появят на пътя ви, но и за да премахнете пречки от миналото си, свързани с лъжи, фалшификации и измами.

Любов

За Водолея 2022 е година на хармония и помирение. Време е да погледнете в миналото и да сложите край на токсичните взаимоотношения и да сключите мир с хората, които са ви онеправдавали или обидили. Независимо от естеството на взаимоотношенията, те ще се развиват хармонично и приятно или ще приключат окончателно, за доброто на всички. Добрата новина е, че скоро всички страхове, които сте имали с течение на времето, ще изчезнат, заедно с всякакви съмнения относно връзките ви. Това означава, че те ще искате да инвестирате повече в настоящето си, което ще доведе до по-добри и по-силни контакти между вас и вашите любими хора. Ще бъдете по-уверени в себе си и своите партньори. Необвързаните Водолеи ще имат възможност да започнат романтична връзка в социалната или духовна група, която посещават. Венера увеличава чара и привлекателността на хората, родени под тази зодия.

Пари

Водолеят не би трябвало да среща проблеми, издигайки се по стълбата на успеха през 2022 г. Просто се уверете, че ви се плаща заплата, която е съизмерима с вашата висока позиция и със сериозния ви труд. За щастие изглежда, че признателен авторитет е готов да "плати цената ви". Способността ви да генерирате огромни печалби може да бъде леко компрометирана между март и юли, но банковата ви сметка най-вероятно щее бъде пълна през по-голямата част от годината. След август можете да се възползвате финансово като влезете в някакво групово начинание, което да увеличи доходите ви. Всякакви инвестиции, свързани с електроника, телевизия и технологии, също се препоръчват чак през последния месец на годината.

Кариера

Следващите дванадесет месеца обещават редица възможности и известна доза късмет по отношение на вашите кариера и светски амбиции. Водолеят трябва да е готов да работи усилено, за да извлече максимума от нещата, но трябва и все пак да се опита да устои на изкушението редовно да ляга и става с работа си, в противен случай енергийните му нива и следователно общата му ефективност може да пострадат. 2022 е точната годината Водолея да популяризира себе си и своите цели. С Юпитер и Уран в хармония, пролетта и лятото ще бъдат особено значими и ще донесат щастлив обрат на събитията, което ви предоставя възможност да подобрите кариерата, статуса и баланса на банковата си сметка. Може да има моменти, когато изискванията на другите ви забавят, особено с Юпитер и Сатурн в квадратура през втората половина на юни и отново в края на октомври. Използвайте тези периоди конструктивно, за да консолидирате позицията си и бъдете готови да правите компромиси.

Здраве

Никак не се шегуваме, Водолеи, никак не пренебрегрвайте приема на вода през 2022-ра, за да изхвърлите замърсяванията и токсините от тялото си. Предстои ви важна и трудна година и понякога може да чувствате, че нямате достатъчно "бензин в резервоара", за да изпълните задълженията си. Има индикация, че не желаете да казвате "не", което никак не е здравословно. Това е въпрос за вътрешните граници и трябва да знаете, че периодите с липса на енергия ви напомнят, че прекалявате. Също така е вероятно да сте по-податливи на наркотици и алкохол; така че ако не можете да се държите далеч от тях, поне опитайте да ограничите приема им. Изцелението е силно застъпено в хороскопа ви, така че независимо дали искате, имате голям шанс да укрепите и съживите ума, тялото и духа си през следващите дванадесет месеца.

Кратък преглед месец по месец

Януари: Водолеите ще се открояват във всичко, което правят, и ще постигнат забележителни резултати в работата в началото на годината.

Февруари: Водолеят ще се държи по начин, който няма да е приятен на любимия човек.

Март: Това е добро време за Водолеите, които искат да получат нова позиция в службата.

Април: Ако се оставите да бъдете отнесени от вълната, рискувате финансови трудности и затъване в дългове.

Май: Това е благоприятен месец за тези, които знаят как да поемат рискове и които имат визия за бъдещето.

През първата половина на юни Водолеят ще бъде поставен в уникални ситуации в работен план, но любовта няма да му върви особено.

Юли: Много мъже Водолей могат да забогатеят много лесно заради своите революционни идеи.

Август: Най-накрая ще се наслаждавате на щастливи ситуации от любовна гледна точка.

Септември: Препоръчително е да не се забърквате в конфликти, където правото не е на ваша страна, дори ако намеренията ви са да разрешите определени спорове.

Октомври: Трябва да се доверите на себе си и когато ситуацията стане трудна, да наложите волята си.

Ноември: По отношение на парите ноември ще бъде смесен месец от неуспехи и моменти, в които се чувствате облагодетелствани от съдбата.

Декември: Водолеите ще имат късмет в любовта през декември или поне ще имат период с много възможности и приятни моменти.

Обобщение: Щастлива ли ще е 2022 г. за Водолей?

Успехът в кариерата е практически гарантиран през първите единадесет месеца на 2022 г. за Водолея. Ако копнеете да промените средата, в която работите, направете скока сега, докато щедрият Юпитер излъчва подкрепяща енергия по вашия път. Ако изиграете правилно картите си, можете да станете ключов авторитет в желаната от вас сфера. Позволете на някой знаещ, приключенски настроен наставник да ви вземе под крилото си, дори ако това означава да му "чиракувате" известно време. След време може да бъдете помолени да поемете юздите на голяма организация. И въпреки че никога не сте били особено жадни за власт, ще трябва да признаете, че е хубаво да бъдете почитани за талантите си.

via GIPHY

More Astro