Следва

Горско зелено очертаха като тенденция за есента повелителите в Ню Йорк

Какво да приложиш от колекциите есен-зима 2010 в гардероба на мъжа още сега

Докато почти цялото модно внимание в момента е насочено към дамите заради модните седмици, решихме да не пренебрегваме и теб...
 

Fashion преди 14 години

Докато почти цялото модно внимание в момента е насочено към дамите заради модните седмици, решихме да не пренебрегваме и теб. Въпреки че сезонът есен-зима 2009-2010 все още не е приключил, а пролетта предстои, тенденциите при мъжете за следващата зима вече са налице.

А ти можеш спокойно да се възползваш от лошото време и вместо да чакаш края на Септември, изпревари леко всички и приложи няколко бъдещи тренда още от сега.

Като начало не се притеснявай от наслояването, следващата есен всичко ще е на слоеве – видяхме ги при Rag & Bone, Thom Browne and Richard Chai – най-добре степенувай дължините. Смятай тази тенденция, като „зелена светлина” за носене на топове, които се подават под ръба на якето или сакото ти.

И като споменахме „зелена светлина”, давай в зелено, горските цветове са на мода.



Зеленото е по-зелено от тревата и ще ти придаде спретнат и много по-мъжествен вид. Определено ще е много, много модерно, но не е най-лесното за комбиниране, така че ще го носиш на свой риск.

Без колебания носи ватирани връхни дрехи. Не само са на мода, а и много топлят и са супер за casual стила ти.



Прегърни кадифето (отново). Видяхме го при Adam Kimmel, Perry Ellis, Gucci и т.н.



Показва се от много места и в дамските колекции. Ще ти помогне за един по спретнат, но едновременно с това забелязващ се вид. Внимавай, ако си нов с кадифето, по–добре започни да го носиш вечер.

Препоръчваме ти и комбинацията кожено яке с пуловер с V-образно деколте.



Бомбър или тренч – ти избираш. Кожата си извоюва стабилни позиции в колекциите, съчетай я с тъмен кашмирен пуловер – без риза отдолу, моля – и ще бъдеш въплъщение на есента.
 

More from View Sofia

More Fashion