Следва

Истории от живота: Карла Бруни, или когато ти е писано да станеш първа дама, не можеш да го избегнеш

Ваканцията на известните: Дуа Липа и неонът, свежа комбинация след раздялата с Хадид

Дуа Липа се радва на новогодишния живот на остров Свети Вартоломей

 

Celebrities преди 2 години

26-годишната певица, която се раздели с гаджето си Ануар Хадид преди има-няма седмица, беше заснета да отдъхва с приятели на луксозна яхта. Красивата жена е неотразима, не само гледана оттук, където си е съвсем януари, макар и слънчев, но и визирайки я отблизо. Неоновият бански - зелен отгоре и оранжев отдолу, показва фигура, на която истински се възхищаваме.  

Младата певица сподели снимки в Instagram, разбира се, така че, гледаме още от хубавото... 

А иначе, припомняме, че в началото на декември започнаха да се разпространяват слухове, че Дуа и Ануар са в процес на раздяла, но новината бе официално потвърдена от източник, близък до двойката, едва в навечерието на Коледа. Двамата бяха заедно две години и половина (четете още: Уличният стил на звездите: Напрежението и стила на Дуа Липа, гаджето и майка му). 

More from View Sofia

Да отслабваме преди празниците - постигане на баланс или по-скоро лоша идея?

Food преди 2 години

За да осуетим фаталния край от прекомерното количество ястия и трапези в края на годината, някои се адаптират към предпразничен хранителен режим. Ако логиката изглежда желязна, ефектите върху организма са по-скоро вредни. Обясняваме защо.

Миналото: Барбара Уолтърс и розовият Шанел - историята на едно силно политическо послание

Celebrities преди 1 година

Барбара Уолтърс е звезда на американската журналистика, автор на изключителни интервюта. Считана за една от най-уважаваните и влиятелни журналисти, над пет десетилетия тя е голяма сила в областта, независимо дали говори със световни лидери или с известни личности. Мисис Уолтърс почина на 31 декември 2022г., затова решихме да си припомним една легендарна нейна история от далечната 1989г., която остава във времето

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.