Tyler, the Creator - НАЙ-СТИЛЕН мъж, 2021 edition

Tyler, the Creator - НАЙ-СТИЛЕН мъж, 2021 edition

Американското списаниие GQ посочи Най-стилния мъж на 2021. Кой мислите е Той? Как е неговото име? Тайлър Оконма е. Неговото име е Тайлър, Създателят.

 

Почитател на мокасините и скъпите куфари, Тайлър, Създателят, се оказа най-стилният мъж на 2021 г. според версията на читателите на GQ. Борбата за титлата не беше лесна - сред конкурентите на рапъра бяха Тимъти Шаламе, Евън Мок, Даниел Крейг, Джъстин Бийбър и още десетина стилни мъже. На финала Тайлър се изправи в битка с A$AP Роки - изглеждаше, че ще бъде невъзможно да се избере победител сред тях.

Тайлър имаше страхотна година: издаде нов албум, няколко нови видеоклипа (в един от които се появи с уникален часовник Cartier Crash), участва на фестивали, присъства на награди и изнася концерти. Винаги - независимо дали на събития или навън с приятели - изключително готин. Г-н Оконма можеше да бъде видян облечен в луксозни марки от главата до петите, както и с обикновени тениски за 15 долара и маратонки Vans. Той демонстрира вкуса и стила си по всякакъв възможен начин, съчетавайки необичайни дрехи, аксесоари, цветове и текстури. Накрая приключи годината, като отвори pop up магазин на собствената си марка Golf le Fleur. Всичко това предполага, че Tylor, the Creator, е имал една извънредно силна, и стилна, година. Трудно е да се измисли по-достоен победител, като се замислим.


Tyler, The Creator на фестивала Lollapalooza


Tyler, The Creator на наградите BET 2021


Tyler, The Creator, изпълняващ на Американските музикални награди през 2021 г

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.