Следва

Венета Райкова застрашена от уволнение

И най-успешната реплика за свалка през 2010 ще бъде...

И титлата Сваляч номер 1 се присъжда на…

Лица преди 14 години

И титлата Сваляч номер 1 се присъжда на…

Уникалният по рода си конкурс, който ViewSofia стартира в началото на декември миналата година, получи стотици последователи в търсене на най-подходящата реплика за свалка, набелязана, умело използвана и изпробвана успешно върху поне три субекта.

В жестоката надпревара между момчетата, а по-късно и с достойното включване на момичетата, четири поредни серии от гениални или изключително забавни, популярни или неповторими свалки, на редакционния ни мейл пристигнаха над 500 предлжения, които подбирахме с огромен интерес.

Шест жени и още толкова на брой мъже от екипа на ViewSofia решавахме кой и с какво заслужава да бъде номиниран за спечелване на титлата Успешен сваляч на годината и съответно има уникалния шанса да получи от нас големия подарък - цялостен мъжки аутфит с костюм Rollmann, кецове Converse и тениска Capasca.

Над 50-те номинирани реплики бяха изпробвани върху женската част от екипа, и след дълги полемики най-добрата сред добрите получи заслуженото първо място. А критериите ни, имайте предвид, бяха доста завишени.

Репликата за успешна свалка трябваше да е дръзка, но не агресивна и в никакъв случай нахална, ако прецениш, да й откажеш, но да те накара да се усмихнеш. Да остави онзи приятен гъдел в стомаха ти, да не предполага диалог, който 90 процента не минава като по учебник и накрая да говори просто и ясно за намерението си.

Най-успешната реплика за свалка за 2010-та  по горните критерии е тази, предложена ни от Теодора Борисова, на която, за голямо съжаление, не знаем истинския автора.

„С теб бих си легнал и в 17.00 часа.”  е точно толкова откровена, колкото  трябва да бъде.

Ето и оригиналното писмо на Теодора, в което има и още две уникални реплики:

Здравейте!

На сватба булката ще хвърля букета : "хващай, хващай, да не го хвана аз" .

Другата реплика, която ме изкефи, е "с теб бих си легнал и в 17 00 часа."

Следващата е: седя си нацупена и идва той, подава ми ръка и казва "не ти отива да си сърдита", следва усмивка.

Според условията на конкурса, обявени по-рано, Теодора трябва да доведе до редакцията ни любимия си мъж, брат или просто приятел, когото да облечем от горе до долу в готиния, секси аутфит.

Специално за това ние ще направим репортаж с много снимки, а дори това да не е мъжът с уникалната свалка, Теодора ще трябва да ни разкаже подробно за историята на репликата, както и кой стои зад нея.

Очаквай другата седмица жесток материал за наградения, а до декември 2010-та още много конкурси и специални подаръци.

Нека ти припомним, че само за изминалата година, няколко козметични несесера от Estee Lauder бяха раздадени за най-активните потребители във форума ни, десетки книги от издателство Колибри отидоха при наши редовни читатели, часовник Zoppini за 2500-я приятел във Facebook, козметика Clinique за жени с проблемна кожа, продукти от Dior, L'Oreal и Maybelline, както и уникалният дизайнерски конкурс Upgrade your style, който достойно награди най-добрите с тишърт Fornarina, сако Capasca и предстоящите джинси Pepe jeans и кецове Converse.
 

More Лица