Следва

Обичта на известните: Кание Уест пак на среща с Джулия Фокс

Ваканцията на известните: Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън на Бахамите

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън са на първото си съвместно пътуване - вчера двойката бе снимана на Бахамите

 

 

Celebrities преди 2 години

За романтичните трепети между 28-годишния комик и 41-годишната звезда се говори, откакто снимки от общо забавление в увеселителен парк в Калифорния се появиха в мрежата през октомври. Оттогава всъщност двойката престана да крие връзката си. Въпреки че никой от тях не направи официално изявление, двамата открито се показват в Ню Йорк, а Ким дори присъства на партито за рождения ден на Пийт с майка си Крис Дженър .


Ким Кардашян

През последните дни влюбените бяха разделени един от друг - Дейвидсън беше зает с проект в Маями, а Кардашян прекара няколко свободни дни с децата си в Лос Анджелис. Но, когато нещата опират до влюбване, то си иска своето. Съответно, регистрираме първата съвместна ваканция на двамата красавци (четете още: И Ким, и Кание с нови, доста по-млади, гаджета - всичко, което знаем). 

Пийт Дейвидсън, Ким Кардашян, Flavor Flav и Крис Дженър

Междувременно Кание Уест, с когото Ким реши да се разведе след седем години брак, също се среща активно с друга жена, въпреки уверенията, че е готов на всичко, за да събере семейството. Онзи ден рапърът за пореден път излезе с актрисата Джулия Фокс, известна с филма Uncut Gems - двойката присъства на шоу на Бродуей и вечеря в италиански ресторант.


Ким Кардашян и Кание Уест

Фактът, че Ким и Кание са официално в развод, стана известен в средата на декември, след като Ким показа в социалните мрежи документите, които е подала в съда. Знаем, че двойката е успяла мирно да се споразумее за съвместно попечителство над децата си - 8-годишната Норт, 6-годишният Сейнт, 3-годишната Чикаго и 2-годишният Псалм.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.