Следва

We Love: на Ирина Шейк домашната тренировка, почваме я веднага

ЧРД 36, Ирина Шейк, с най-известните любови на звездата

Ирина Шейк е жена, която отдавна определяме с далеч по-значими и многопластови определения от просто модел. 

Celebrities преди 2 години

Милиони фенове я следват в Instagram, папараците дебнат всеки път, докато е на разходка с  дъщеря си, а таблоидите обсъждат всичко - от появата на поредния червен килим (Рокля, гола отпред, и яке овърсайз: новият тоалет на Ирина Шейк) до всеки щрих в личния й живот. В чест на рождения ден на модела, който днес навършва 36, припомняме най-ярките й романи, а след това веднага прочитаме пълната история на патето, родено в градче до Челябинск, превърнало се в лебед.  

Роб Бърдън

Малцина си спомнят, но първото звездно гадже на Ирина Шейк беше барабанистът на групата Linkin Park Роб Бърдън. Тези интимни взаимоотношения са ​​най-загадъчните в биографията на модела, като Ирина категорично отказва да коментира какъвто и да е детайл от това време.  Може би това се дължи на факта, че заради момичето музикантът напуска любимата си по онова време Ванеса. Двамата са гаджета в периода 2008-2009. 

Кристиано Роналдо

Ирина Шейк придоби глобална популярност по време на романтичната си връзка с футболиста Кристиано Роналдо - световна звезда с многомилионна армия от фенове. Моделът и спортистът бяха заедно пет години - от 2010 до 2015, което не е малко. Срещат се на снимачната площадка на рекламна кампания за Armani. Упорито се носеха слухове, че двамата ще се женят, но това не се случи, макар че съвместната им корица за испанския Vogue се разчете тогава като обещание именно за предстоящ брак. Припомняме, че и тогава, а дори и днес, битува мнението, че този роман бе прекрасна PR-акция, полезна и за двете страни.

Брадли Купър

Несъмнено най-ярката и най-обсъждана романтична история на Ирина Шейк е с холивудския актьор Брадли Купър. Тази връзка се разви супер бързо - двойката се срещна през пролетта на 2015 г., шест месеца по-късно вече живееха заедно, а през 2017 г. станаха родители на очарователната Леа. Кризата дойде през 2019 г. - тогава много фенове именуваха директно причината - Лейди Гага, с която Купър снимаше по това време A Star Is Born. За да предотвратят неприятните и за трите страни слухове, моделът и актьорът пуснаха официално изявление, че проблемите на двойката са започнали много преди това и Лейди Гага няма нищо общо. Между другото, Брадли и Ирина продължават да общуват, отглеждат съвместно дъщеря си и дори живеят на една улица. Най-добрите им общи снимки от последните седмици можете да видите тук и тук

Кание Уест

През лятото на 2021 г. пресата зашумя с предположението, че е налице романс между Ирина Шейк и Кание Уест. Според колегите отвъд океана, 35-годишният модел и 44-годишният музикант са пътували заедно до Прованс, за да отпразнуват рождения ден на Кание. Все пак, в края на август, в много западни публикации се появи информацията, че Ирина е решила да прекрати тази връзка, а самият Уест е толкова фокусиран върху работата и отглеждането на децата си, колкото и Ким Кардашян, съпругата му, с която са в развод, но са и непрекъснато заедно по различни поводи, че няма енергия да поддържа любовна връзка. Което не пречи на хилядите фенове да са убедени, че между двамата има нещо повече от приятелство, при това емоциите датират отдавна (четете още: Кание Уест влюбен в Ирина Шейк отпреди сватбата с Ким Кардашян).  


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.