Следва

Изрязаха Крис Нот от финалния епизод на "Просто ей така" заради обвиненията в изнасилване

We Love: на Ирина Шейк домашната тренировка, почваме я веднага

Домашната тренировка на един супермодел

Health преди 2 години

Рожденичката от миналата седмица Ирина Шейк прекарва голяма част от времето си в хотели, така че знае как да превърне най-обикновена стая в чудесно убежище за фитнес. Моделът разказа и показа на Vogue как поддържа формата си у дома.


Най-добрите рекламни кампании на рожденичката Ирина Шейк


Упражнения с масичка за кафе

Поставете дланите си на масата, застанете на пръсти и наблюдавайте стойката си. След това последователно повдигайте лактите към тавана, завъртайки тялото зад тях. Поддържайте коремните мускули стегнати, повторете упражнението 15-20 пъти.

Сега застанете с гръб към масата, опрете ръцете си изпънати в ръба и огънете коленете си под прав ъгъл. Дръжте краката здраво на пода, лактите - много леко свити. Бавно повдигнете бедрата нагоре, след това спуснете и сменете краката. Повторете упражнението 15-20 пъти.

Упражнения с легло и възглавница

Застанете в поза "везна" с възглавница в ръцете за баланс и пръстите на крака на ръба на леглото. Разперете ръцете встрани, така че заедно с възглавницата да образуват триъгълник, сгънете леко дясното коляно и се наведете напред. Повдигнете левия крак назад, докато опре ръба на леглото. Тялото трябва да остане статично - нека се движи само изпънатият крак. Направете 15-20 повторения.

За следващото упражнение останете в това положение с леко повдигната горна част на тялото. Започнете да сгъвате краката, като едновременно изпъвате напред ръцете си с възглавницата, като поддържате равновесие. Дръжте гърба изправен, а корема - прибран. Направете 15-20 повторения за всеки крак.

Упражнение с маса и стол

Застанете пред масата и използвайте стол, за да контролирате стойката си. Краката са събрани. Свийте леко коленете, съберете дланите и ги изпънете силно напред. Започнете да движите таза назад, сякаш ще седнете на стола, и така 15-20 пъти.

Разтягане с кърпа

Вземете кърпа и легнете по гръб. За първото упражнение, повдигнете краката нагоре, като с две ръце хванете дясното бедро и поставите левия прасец на коляното. След това повдигнете и спуснете десния крак, огъвайки го в коляното. Тялото трябва да остане неподвижно, а пръстите на краката да са изпънати. Сменете крака си и повторете още 15-20 пъти.

Останете по гръб за следващото упражнение. Изпънете крака си, като го придържате стегнато с помощта на кърпата, докато държите ръцете си под ъгъл от 90 градуса. Повдигнете крака си до тавана, след това настрани, като шията е изправена леко. 15-20 повторения и сменяте крака. 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.