Следва

Аико, дъщерята на императора, с дебют на световната сцена

Изрязаха Крис Нот от финалния епизод на "Просто ей така" заради обвиненията в изнасилване

Последната сцена с Крис Нот беше изрязана от продължението на култовия сериал "Сексът и градът" - "Просто ей така", след като няколко жени обвиниха 67-годишния актьор в изнасилване.

 

 

Celebrities преди 2 години

Въпреки факта, че (предупреждение за спойлер!) Мистър Биг, изигран от Крис Нот, почина от сърдечен удар в първия епизод на продължението, феновете на сериала чакаха завръщането на героя в последния епизод (четете още: Крис Нот на корица и интервю във Vogue: За Mr. Big Postmortem!).

В мрежата се завъртяха кадри на Нот и главната актриса Сара Джесика Паркър от снимките в Париж. Очакваше се мистър Биг да се появи в ретроспекцията на Кари, докато тя разпръсква пепелта му по Моста на изкуствата (четете още: Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис с коментар за секс скандала с Крис Нот).

Въпреки това, според Variety, създателите на сериала са сметнали за невъзможно да включат тази сцена в епизода, предвид скандала, който избухна около Нот - няколко жени наведнъж го обвиниха в сексуално насилие и тормоз.

Въпреки факта, че самият актьор категорично отрича вината си, през декември той вече загуби ролята си в телевизионния проект на CBS "Еквалайзър". Освен това, поради ужасяващите обвинения, Нот се оказа с провалена голяма сделка за продажба на текила от собствения му бранд. 

Последният епизод на Just Like That ще се излъчи по HBO Max на 3 февруари 2022 г.

More Celebrities