Следва

Уличният стил на звездите: рожден ден в стил Матрицата или Ирина Шейк в Ню Йорк

We Love: супер свежа Лейди Гага в кремава мини рокля с роза и череп

Актрисата спечели наградата Icon Award на Международния филмов фестивал в Палм Спрингс и по повода облече това  

 

Celebrities преди 2 години

Известният международен филмов фестивал в Палм Спрингс беше отменен за втора поредна година „в реално време“ заради пандемията от COVID-19 и отново се проведе във виртуален формат. Това не попречи на Лейди Гага да получи заслужената си награда Icon Award за ролята си в House of Gucci (четете още: Всички причини да гледате House of Gucci, филмът на годината!). Разбира се, направи го ефектно, като се облече, фризира, гримира в духа на собственото си, фино и интелигентно разбиране за мода.  

Звездата прие почетния приз виртуално, което разбрахме от нейния Instagram. На снимката с доста особено изглеждащата награда в ръка, Гага изглежда почти неузнаваема - твърдим, че е отслабнала много през празниците и чертите на лицето й са променени от този факт - по-остри скули, прибрани страни, изваяна брадичка. Облеклото също е в добрите стари традиции на неимоверен лукс, смес от ноар и блясък (четете още: Тези универсални обувки и тази страхотна жена - Лейди Гага х 3 в Ню Йорк).

Лейди Гага позира пред камерата в кремава сатенена мини рокля от Rodarte с богата бродерия на гърдите. Роклята, показана по-рано на ревюто на американската марка Пролет/Лято 2022 е вдъхновена от картината на „майката на американския модернизъм“ - художничката Джорджия О’Кийф - „Кралски череп и рози от муселин“, на която цветя цъфтят върху бял череп. Идеята на творбата: след смъртта винаги идва новият живот - двете части от едно цяло. 

Церемонията по връчването на филмовите награди в Палм Спрингс се проведе вчера, 6 януари, а самият фестивал трябваше да се проведе между 7 и 17 януари. Сред останалите отличени тази година са Никол Кидман, Джейми Дорнан, Джесика Частейн, Пенелопе Крус, Андрю Гарфийлд, Кристен Стюарт, Дженифър Хъдсън и екипът на "Крал Ричард", посветен на бащата на сестрите Уилямс.  

More Celebrities