Следва

Trend Report: Pooling, трикото на пролетта

Better believe! Шер е новото лице на UGG

Певицата е поредното звездно модно величие, обуто в класическите уютни ботуши на автстралийската UGG

All fashion преди 2 години

Шер официално връща времето назад... към средата на 00-те. Поп легендата е новото лице на колекцията SS22 на UGG, като я виждаме в нарочна кампания, обута в топлите, пухкави, често определяни като ужасно грозни обувки, които обаче са фаворитни и на други модни икони, като Андре Леон Тали и Иман, освен останалите.

Шер рекламира уютната и отново много желана от фешън хората марка обувки като част от текущата рекламна серия Feel, в която творчески икони споделят истории за своя живот, лични преживявания и вдъхновения.

Новата кампания вижда Шер като посланик на „вечните стилове в наследството“ от UGG - тя е снимана как релаксира в плетен стол, медитира, отпусната и спокойна е.

Разбира се, сътрудничеството на Cher бележи връхна точка в скорошния ренесанс на UGG (въпреки че самата певица никога не се е страхувала да излезе в чифт от иначе противоречивите обувки на марката).

В случай, че не сте напълно запознати, други звездни колаборации включват високите UGG модели, които Glenn Martens от Y/Project представи на ревюто си AW18, както и колаборацията на Telfar през 2020 г., в която лейбълът ремиксира своя емблематичен модел от класически велур с видим косъм под формата на логото на Телфар. 

През 2021 г. обувките бяха показани на шоуто SS21 на Моли Годард, използвайки миналогодишната мания за колаборации, докато самите UGG дебютираха усъвършенствана версия на своите чехли Fluff Yeah.

More All fashion