Следва

Запазете децата

Фурията Фуртадо

2006-та беше най-успешната година за канадската супер дива Нели Фуртадо. Тя виртуозно смени своето амплоа и от сладка...

Галерии преди 16 години
2006-та беше най-успешната година за канадската супер дива Нели Фуртадо. Тя виртуозно смени своето амплоа и от сладка лолитка се превърна в изкусителна fashion икона. Четвъртият сингъл "Say It Right" от нейния трети суперуспешен албум "Loose" превзе световния ефир. Това е първият проект на звездата с португалска кръв от три години насам.

През последните три години Нели Фуртадо се оттегли от музикалния бизнес, за да отдели повече време на своята двегодишна дъщеричка Невис. Албумът "Loose" е дълбоко повлиян от това, че певицата стана майка. Ето какво споделя Нели за майчинството: “Когато записвах албума в Маями, се чувствах наистина странно. Мисля, че това се дължеше на отглеждането на дъщеря ми. Когато имаш дете изведнъж започваш да сглобяваш ЛЕГО, да играеш детски игри и усещаш, че живееш отново, че откриваш най-красивите моменти в живота си.”

Три факта, които може би не знаете за Нели Фуртадо:

- Певицата признава, че я привличат жени. Тя изучава книги за китайската медицина, според които хората трябва да приемат и двата пола за привлекателни. Като хора ние имаме две енергии - мъжка и женска. Дивата вярва в казаното от Кърт Кобейн, че в крайна сметка всички сме хомосексуалисти. Според нея, всички трябва да имат свободата да експериментират. Нели Фуртадо признава, че е „луда по секса" и че се гордее с това. Новият й албум „Loose" е „по-предизвикателен и по-сексуален", отколкото първите й записи, за да покаже истинската си и първична сексуална природа.

- 28-годишната певица прави своя актьорски дебют в епизод на хитoвия сериал "От местопрестъплението: Ню Йорк", който в момента се излъчва в Щатите и Канада. Серията, в която феновете могат да видят Нели на екран, се казва "Some Buried Bones”. Певицата влиза в ролята на главен заподозрян за убийство. Героинята й е изобретателна майсторка на дегизировката, чийто хамелеонски подход винаги й позволява да е стъпка напред пред закона.

- Красотата и изкусителното тяло на Нели Фуртадо накараха списанието "Плейбой" да й направи предложение за голи снимки за 500 000 долара. Въпреки, че офертата се сторила примамлива на певицата и погъделичкала нейната суета, тя в крайна сметка отказала. И все пак признава, че един ден може да зарадва феновете, които биха искали да видят любимата си певица гола.

More from View Sofia

More Галерии