Ашли Греъм роди близнаци

Ашли Греъм роди близнаци

В семейството на 34-годишната Ашли Греъм и нейния 35-годишен съпруг Джъстин Ървин има попълнение. Звездната двойка се сдоби с близначета- момчета!

 

 

Джъстин и аз сме щастливи да съобщим, че нашите бебета се родиха. Раждането мина вкъщи рано тази сутрин, всички сме щастливи и здрави. В момента имам нужда от малко време, за да се възстановя и да общувам със съпруга си и трите ни момчета, но с нетърпение очаквам да споделя с вас всичко, което се случва, написа Ашли в Instagram.


Ашли Греъм и Джъстин Ъруин

Моделът plus-size обяви за очакваното попълнение в семейството в средата на юли - тя публикува снимка със заоблен корем и нарече бременността си едно от най-невероятните събития за годината.

Едва сега започвам да осъзнавам и да се наслаждавам какво означава тази нова глава за нас, отбеляза Греъм.

Два месеца по-късно Ашли обяви, че очаква близнаци, и разсекрети пола на децата. Моделът и съпругът й не скриха изненадата и радостта си и реагираха много емоционално на новината.

През цялата си бременност моделката активно споделяше всички промени, настъпващи с тялото й в социалните мрежи и публикува нови снимки почти до деня на раждането.


Бременността е красива: Ашли Греъм със серия снимки в Instagram, шокиращи, но верни


Ашли Греъм и Джъстин Ъруин са заедно повече от десет години. В брака си те отглеждат едногодишния Исак, който се роди в разгара на пандемията от коронавирус. Мисис Греъм роди сина си вкъщи в присъствието на съпруга си, след което в интервю разказа забавна история, свързана с домашнота раждане .

Джъстин много искаше да е полезен, но акушерката му каза: „Нищо не можеш да направиш!“. Бях в басейна и по някое време се огледах. Видях мъжа ми да стои в кухнята, да реже месо и го поръсва с подправки, защото това беше всичко, което можеше да направи в този момент, припомня си Ашли. 

Майчинството е от огромна важност за Ашли, която признава, че този етап я е научил на много и я е накарал да преосмисли възгледите си за живота. По време на първата си бременност Греъм започва да се отнася по различен начин към собственото си тяло: дълго време звездата не може да се примири с натрупаните килограми и огромните стрии по кожата. С течение на времето започва да възприема всички промени, които й се случват като жертва в името на голяма цел - раждането на нов живот. Да са честити новите бебета!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.