In the mood for: новата рекламна кампания на Prada

In the mood for: новата рекламна кампания на Prada

Модна къща Prada представи новата си рекламна кампания за сезон Пролет/Лято 2022, звезда в която е актрисата и модел Хънтър Шафър, изпълнителката на една от главните роли в сериала "Еуфория", тази на Джулс  

Новата колекция под авторството на Миуча Прада и Раф Симънс - цялата ТУК - сблъсква реалното и фантазното, физическото и интелектуалното. Виждането на Prada прераства в настроение за  Prada, отразявайки емоционалния резонанс между жената и нейните дрехи. Кампанията е озаглавена "In The Mood".

На снимките от Дейвид Симпа актрисата позира в къса пола от атлаз с шлейф, пудрено-розов жакет с шнурове и слингбек обувки на ток. Компания на Хънтър на снимачната площадка правят Джулиан Нобис, Селена Форест и Лина Чжан. Съкровени и истински, двусмислени и интригуващи, фотографиите на Дейвид Симпа демонстрират дълбоко личното отношение, което жените имаме към дрехите си. Те бележат и увековечават ежедневните ни жестове, настроението на живота. В течение на сезона кампанията ще се развива с помощта на серии от видеоклипове и фотоси, създадени от съвсем начинаещи имиджмейкъри, всеки от които поканен на снимачната площадка да интерпретира колекцията, кампанията и настроението на  Prada, както ги усеща. 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.