Кой кой е от 7-те деца на Борис Джонсън

Кой кой е от 7-те деца на Борис Джонсън

Личният живот на британския премиер е толкова наситен със събития, колкото и политическата му кариера

Борис Джонсън не се справя много добре напоследък. Британският премиер беше критикуван и преди, особено за твърде строги, ненавременни или нелогични ограничителни мерки във връзка с разпространението на Covid. Но Джонсън винаги остава на повърхността. До края на 2021 все пак се понатрупаха доста проблеми - обвинения в корупция, непотизъм и организиране на напълно неподходящо коледно парти в разгара на социалния блокаж.  Недоволството има тенденция да се натрупва и дори лоялната на Джонсън преса започна да приема тезата за предстояща оставка на премиера. Въпреки това, в поредицата черни облаци, светлите също премигват - в началото на декември 2021 г. съпругата на Джонсън Кари роди момиченце... Това е второ дете на двойката и седмо в индивидуалната надпревара на Борис. Разказваме ви какво се знае за цялото потомство на един от най-харизматичните политици на нашето време.

Лара Летис Джонсън-Уилър (1993)

Най-голямата дъщеря на Борис се ражда във втория му брак, с Марина Уилър, същата година, когато двамата се женят. По това време Джонсън все още е журналист и пише за Daily Telegraph от Брюксел. До началото на политическата му кариера остават около осем години.


Лара Джонсън-Уилър, 2019 г

Като завършил Оксфорд, Борис отлично разбира колко много означава едно добро образование, затова инвестира щедро в обучението на Лара. Първо посещава Bedales School в Питърсфийлд (£33 000 годишно), преди да се запише успешно в Сейнт Андрюс. Там Лара учи латински и литература. След дипломирането си става журналист: пише статии за SHOWstudio, работи като редактор на свободна практика в британските списания Vogue и Tatler. Например, за второто, момичето интервюира Наталия Водянова в навечерието на шестия й благотворителен Fabulous Fund Fair. Лара има личен уебсайт, който съдържа нейните най-успешни журналистически творби - основно за 2018 и 2019 г. В Instagram най-голямата дъщеря на Борис Джонсън не може да бъде намерена - акаунтът, който тя е поддържала преди, вече е недостъпен.

Между другото, след развода на родителите си, Лара взима страната на майка си. The Sun пише, че след като научава за изневярата на баща си, момичето го нарича "егоистично копеле". „На мама й писна, никога няма да го приеме обратно“, цитира Лара британската преса.


Коя е Кари Саймъндс, годеницата на Борис Джонсън


Майло Артър Джонсън (1995)

Много по-малко се знае за успеха на първородния син на Джонсън. По време на обучението си в Уестминстърското училище, Майло е активен и всестранно надарен тийнейджър, който играе футбол и крикет. Медиите, които следят живота му, му предричат спортна кариера.

Въпреки това, след дипломирането си, Майло решава да влезе в Училището по ориенталски и африкански изследвания към Лондонския университет. Владее арабски, руски и френски език. След като завършва университета през 2014 г., Майло поема стаж в Esquire Middle East и прекарва пет месеца в Дубай. Какво прави сега, не е ясно.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.