Следва

Отслабвай драстично, шоково почти: невероятната трансформация на Ребъл Уилсън

Кой кой е от 7-те деца на Борис Джонсън

Личният живот на британския премиер е толкова наситен със събития, колкото и политическата му кариера

Celebrities преди 2 години

Борис Джонсън не се справя много добре напоследък. Британският премиер беше критикуван и преди, особено за твърде строги, ненавременни или нелогични ограничителни мерки във връзка с разпространението на Covid. Но Джонсън винаги остава на повърхността. До края на 2021 все пак се понатрупаха доста проблеми - обвинения в корупция, непотизъм и организиране на напълно неподходящо коледно парти в разгара на социалния блокаж.  Недоволството има тенденция да се натрупва и дори лоялната на Джонсън преса започна да приема тезата за предстояща оставка на премиера. Въпреки това, в поредицата черни облаци, светлите също премигват - в началото на декември 2021 г. съпругата на Джонсън Кари роди момиченце... Това е второ дете на двойката и седмо в индивидуалната надпревара на Борис. Разказваме ви какво се знае за цялото потомство на един от най-харизматичните политици на нашето време.

Лара Летис Джонсън-Уилър (1993)

Най-голямата дъщеря на Борис се ражда във втория му брак, с Марина Уилър, същата година, когато двамата се женят. По това време Джонсън все още е журналист и пише за Daily Telegraph от Брюксел. До началото на политическата му кариера остават около осем години.


Лара Джонсън-Уилър, 2019 г

Като завършил Оксфорд, Борис отлично разбира колко много означава едно добро образование, затова инвестира щедро в обучението на Лара. Първо посещава Bedales School в Питърсфийлд (£33 000 годишно), преди да се запише успешно в Сейнт Андрюс. Там Лара учи латински и литература. След дипломирането си става журналист: пише статии за SHOWstudio, работи като редактор на свободна практика в британските списания Vogue и Tatler. Например, за второто, момичето интервюира Наталия Водянова в навечерието на шестия й благотворителен Fabulous Fund Fair. Лара има личен уебсайт, който съдържа нейните най-успешни журналистически творби - основно за 2018 и 2019 г. В Instagram най-голямата дъщеря на Борис Джонсън не може да бъде намерена - акаунтът, който тя е поддържала преди, вече е недостъпен.

Между другото, след развода на родителите си, Лара взима страната на майка си. The Sun пише, че след като научава за изневярата на баща си, момичето го нарича "егоистично копеле". „На мама й писна, никога няма да го приеме обратно“, цитира Лара британската преса.


Коя е Кари Саймъндс, годеницата на Борис Джонсън


Майло Артър Джонсън (1995)

Много по-малко се знае за успеха на първородния син на Джонсън. По време на обучението си в Уестминстърското училище, Майло е активен и всестранно надарен тийнейджър, който играе футбол и крикет. Медиите, които следят живота му, му предричат спортна кариера.

Въпреки това, след дипломирането си, Майло решава да влезе в Училището по ориенталски и африкански изследвания към Лондонския университет. Владее арабски, руски и френски език. След като завършва университета през 2014 г., Майло поема стаж в Esquire Middle East и прекарва пет месеца в Дубай. Какво прави сега, не е ясно.


Майло Джонсън, 2018 г

Касия Пийчис Джонсън (1997)

Касия, изглежда, все още е твърде млада, за да се е реалицирала в живота, но определено се опитва да направи някои стъпки в тази посока. Момичето получава средното си образование в частното училище Highgate, след което влиза в колежа Тринити в Дъблин. След това изглежда се прибира в Лондон. В тийнейджърските си години Касия участва в работата на училищния вестник, но това хоби не прерасна в нещо повече (може би засега). Някои таблоиди все пак я наричат ​​писателка. Последното нещо, което британската преса съобщи за Касия, беше свързано с последствията от политическите решения на Джонсън. През декември 2021 г., малко преди Коледа, тя загуби работата си като сервитьорка в ресторант в атрактивния квартал Clarkenwell. Причината е твърдо блокиране и ограничения в кетъринга.

Теодор Аполо Джонсън (1999)

Най-малкото от децата на Джонсън и Уилър прилича повече на баща си от останалите - има същата руса коса, която не се поддава на никакви спретнати форми. Подобно на другите деца на министър-председателя, той посещава добро британско частно училище, а след това, за голямо разочарование на баща си, влиза в Кеймбридж (за възпитаник на Оксфорд това е почти обида). Теодор не използва социални мрежи и не бърза с публичността. Дори не се знае какво точно учи в университета.


Теодор Джонсън

Стефани Макинтайър (2009)

През 2010 г. The Daily Mail първи предположиха, че Борис Джонсън, тогава кмет на Лондон, вероятно има извънбрачна дъщеря. Нишките на разследването отведоха журналистите до художествения консултант Хелън Макинтайър, с която Джонсън има дълга връзка (както се смята тогава, предимно приятелска). Изданието открива, че семейство Макинтайър дори е извършило ДНК изследване и е установило със сигурност, че законният съпруг на Стефани не е биологичният баща на момичето. Сега никой не се съмнява, че Джонсън има точно седем деца, въпреки че премиерът предпочита да не споменава за дъщеря си от Макинтайър. Известно е само, че се казва Стефани. Бащата на политика Брайън Стенли Джонсън, между другото, прави опити да се свърже с внучка си и веднъж разговаря с нея чрез видеовръзка.


Първата дама с послание: Джил Байдън избра специално сако за срещата с Борис Джонсън и съпруга


Уилфред Лори Никълъс Джонсън (2020)


Кари Джонсън със сина си Уилфред и Джил Байдън, 2021 г

Борис Джонсън и Марина Уилър започват бракоразводна процедура през 2018 г., така че новоизбраният премиер влезе на Даунинг стрийт без законната си съпруга. Заедно с него в резиденцията се настани бившият ръководител на отдела за пресата на Консервативната партия Кари Саймъндс. Още през април 2020 г., в разгара на пандемията, двойката се сдоби със син - Уилфред. Раждането на момчето бе официално обявено, докато Джонсън и Саймъндс все още не бяха женени. В същото време Борис и Кари споделиха, че са кръстили сина си едновременно в чест на прадядото по майчина линия на Лори и лекарите Ник Прайс и Ник Харт, спасили живота на премиера месец преди това (той лежа в болницата в тежко състояние от covid). Малкият Уилфред присъства на сватбата на родителите си през май 2021 г., а няколко седмици по-късно президентът на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил се срещнаха с детето по време на официална среща на върха. През декември момченцето се сдоби със сестричка. Пресата все още не знае дори името й. 

И още: Меденият месец на младоженците Борис и Кари Джонсън.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 19 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.