Следва

Ваканцията на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел в Бразилия, тя - ослепителна

Годеж за Меган Фокс, с най-хубавия пръстен на света

Меган Фокс и Колсън Бейкър, известен повече като Machine Gun Kelly, се готвят за сватба. Колсън направи предложение на любимата на 11 януари, супер романтично и нежно, а днес вече имаме и подробностите. 

 

 

Celebrities преди 2 години

Имаме пръстен! Анонсът направи бъдещият младоженец в Инстаграм, признавайки, че дългоочакваният момент е настъпил и скоро двамата с Меган ще са семейство. Годежният пръстен е изработен по поръчка от бижутерска къща Stephen Webster и е много символичен. Той съчетава диамант и смарагд (камъните са зодиакалните на Колсън и Меган), формата им наподобява сърце, халките, обсипани с диаманти, са двойни и поддържат двата камъка, които сякаш се гушат един в друг - като сливането на две души. Меган и Колсън, говорейки за връзката си в месеците дотук, нееднократно заявяваха, че връзката им е изключително духовна. 

След красив, традиционен и разплакващ ритуал с пръстена (Колсън коленичи пред любимата, както си му е редът), двамата, по собствените им признания, са отпили от кръвта един на друг. Поне това казва Фокс в своята публикация. Практиката не е нова във връзката им - миналата година Бейкър разкри, че носи амулет с капка кръв на любимата на шията си (четете още: Vampire Love: Защо MGK носи колие с кръвта на Меган Фокс?!). 

През юли 2020 г. седнахме под едно дърво и си пожелахме да ни се случи вълшебство. Нямахме идея за всичката болка, с която ще се сблъскаме заедно за този толкова кратък, френетичен период от време. Не бяхме наясно с жертвите, които връзката ще изисква от нас, но бяхме опиянени от любовта си. И от кармата. И сега, след година и половина, в която имаше ад (и ние го преживяхме заедно) и смях, толкова много и толкова искрен,  колкото никога в живота ми досега, той ми предложи да се омъжа за него. И аз, точно както бих казала във всеки момент дотук, и във всеки бъдещ момент, казах Да!", написа Меган в профила си. 

Меган много често споменава от началото на любовта им, че срещата й с Колсън е кармична, а отношенията им - изключително специални. 

Вярно е, че когато си влюбен, наоколо ти обикновено е светло, но ние бяхме и в ада заедно. Екстаз и агония - това е. Не искам хората да мислят, че при нас всичко е перфектно. Аз казвам неслучайно, че тази история е всъщност доста тъмна, освен прекрасна, каза тя в интервю (четете още: Меган Фокс и MGK в сесия на GQ: За любовта и други демони, тоест психичните разстройства).

Двойката бе поздравена със стотици коментари, не само от фенове, но и от много звездни приятели. Щастие им пожела и Ким Кардашян, с чието семейство Меган и Колсън са близки приятели. Сестрата на Ким, Кортни Кардашян, се сгоди миналата година за близкия приятел на Колсън, музиканта Травис Баркър, и двойките често излизат заедно. 

Припомняме, че Меган и Колсън са заедно от лятото на 2020 година. Преди това Фокс, в продължение на 10 години бе омъжена за Брайън Остин Грийн, от когото има трима сина. Бракът се разпадна през същата тази 2020-та, през май, а слуховете за новата любов на актрисата плъзнаха почти веднага. Желаем по-малко ад и повече рай на красивата влюбена двойка!  

More Celebrities