Ваканцията на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел в Бразилия, тя - ослепителна

Ваканцията на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел в Бразилия, тя - ослепителна

Тина Кунаки и Венсан Касел, и дъщеря им Амазони, се наслаждават на продължителна почивка в Бразилия

 

Папараците редовно засичат звездното семейство по плажовете на Рио де Жанейро. Вчера, например, Тина и Венсан очевидно направиха няколко плажа. Поне Кунаки успя да смени банския си, така че я виждаме в различни плажни тоалети. Можете също да забележите дъщерята на двойката на снимката в краката на Венсан, но бебето все още е умело скрито от репортерите - почти невъзможно е да бъде снимана и така трябва да е (четете още: Венсан Касел и Тина Кунаки: 11 факта за любовта им, по повод ЧРД 55 на Венсан). 

Тина и Венсан не само плуват и се припичат, но и карат съп - Венсан е фен на този вид воден отдих, а Тина изглежда солидарно увлечена по спортното хоби на съпруга си.

Красивият модел сподели снимки от ваканцията и в Instagram. Дори облачното време в един от дните не й попречи да скочи до плажа Ипанема, който се смята за втория по популярност (след Копакабана) в Рио де Жанейро. Докато чака слънцето, Кунаки прави секси фотосесия в дънки от марката Closed, които носят още Кейт Мос, Елза Хоск, Леандра Медин и други известни хора, комбинирани с бял бански. 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.