Следва

Така се прави развод! Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят с добро

Double Trouble и анкета: съвместната карантина на Кирил Петков и Лена Бориславова

Че човек може да е контактен на Ковид е истина стара, колкото света, не чак, но поне стара около две години, а че, ако е контактен, следва да се изолира, карантинира, самокарантинира, да го карантинират или както предпочитате, е също толкова вярно 

All About Life преди 2 години

След като премиерът ни от един месец Кирил Петков се оказа контактен на Никола Минчев, председател на Парламента, дал положителна проба за Ковид веднага след продължилия 6 часа КСНС при президента Радев по темата Република Северна Македония в понеделник, още преди да стане ясно от районната здравна инспекция кой е присъствал на въпросния консултативен съвет, респективно кой следва да се карантинира и кой не, предвид непрекъснато менящите се наредби, стана ясно, че г-н Петков, изряден като гражданин, съвестен и загрижен за всички наоколо, реши да се самоизолира. Направи го не сам, а придружен от госпожа Лена Бориславова - говорител на МС и началник на кабинета му, тъй като и тя присъства на въпросния КС по национална сигурност при Румен Радев, макар че Конституцията не предвижда този род присъствие. Очевидно дамата бе там по лична покана и усмотрение на господин началника й.

Сн. БГНЕС


Стилът на Кирил Петков, 56-ият министър-председател на България


Карантинираните лица се оказаха настанени в държавната резиденция "Лозенец", откъдето и той, и тя, вчера, в контекста на протеста, организиран в центъра на София от политици и граждани, реагиращи срещу задължителния зелен сертификат, както и на фона на главоломно растящия брой заразени с новия щам Омикрон, се включиха с видеовръзка на фона на бледокайсиева стена, очевидно в определено помещение на резиденцията.

Случват се такива неща, разбира се. Няма да ги тълкуваме, освен може би подробността, че по принцип премиер-министърът на държавата би трябвало да обитава апартамент в резиденция Бояна, която е прекрасно място, освен заради чистия въздух, и поради други простички причини - по-добра сигурност, по-лесна логистика на охраната, повече възможности за самоизолация, включително и от собственото семейство, което по принцип също е уязвимо, когато си болен, вместо, например, резиденция Лозенец. Относно говорителката му, г-жа Бориславова, не знаем дали има къде да се усамоти, когато е контактна, може и да няма.

Снимки: ПИК


Стилът на Лена Бориславова, българската Амал Клуни


В този смисъл, и предвид съвсем оправдания обществен интерес, вариращ от "това е недопустимо, прилича на сагата Клинтън - Люински" до "нормално е, трябва да се върши работа, а той е начело на изпълнителната власт, съответно не може без помощник в непосредствена близост", ви задаваме въпроса: Какво мислите вие за безалтернативната в най-новата ни история съвместна изолация на господин премиера и неговата сътрудничка в резиденция "Лозенец", продължаваща трети ден? Отговорите - в анкетата.
 

Анкета

По мое мнение...

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.