Следва

Така се прави развод! Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят с добро

Double Trouble и анкета: съвместната карантина на Кирил Петков и Лена Бориславова

Че човек може да е контактен на Ковид е истина стара, колкото света, не чак, но поне стара около две години, а че, ако е контактен, следва да се изолира, карантинира, самокарантинира, да го карантинират или както предпочитате, е също толкова вярно 

All About Life преди 2 години

След като премиерът ни от един месец Кирил Петков се оказа контактен на Никола Минчев, председател на Парламента, дал положителна проба за Ковид веднага след продължилия 6 часа КСНС при президента Радев по темата Република Северна Македония в понеделник, още преди да стане ясно от районната здравна инспекция кой е присъствал на въпросния консултативен съвет, респективно кой следва да се карантинира и кой не, предвид непрекъснато менящите се наредби, стана ясно, че г-н Петков, изряден като гражданин, съвестен и загрижен за всички наоколо, реши да се самоизолира. Направи го не сам, а придружен от госпожа Лена Бориславова - говорител на МС и началник на кабинета му, тъй като и тя присъства на въпросния КС по национална сигурност при Румен Радев, макар че Конституцията не предвижда този род присъствие. Очевидно дамата бе там по лична покана и усмотрение на господин началника й.

Сн. БГНЕС


Стилът на Кирил Петков, 56-ият министър-председател на България


Карантинираните лица се оказаха настанени в държавната резиденция "Лозенец", откъдето и той, и тя, вчера, в контекста на протеста, организиран в центъра на София от политици и граждани, реагиращи срещу задължителния зелен сертификат, както и на фона на главоломно растящия брой заразени с новия щам Омикрон, се включиха с видеовръзка на фона на бледокайсиева стена, очевидно в определено помещение на резиденцията.

Случват се такива неща, разбира се. Няма да ги тълкуваме, освен може би подробността, че по принцип премиер-министърът на държавата би трябвало да обитава апартамент в резиденция Бояна, която е прекрасно място, освен заради чистия въздух, и поради други простички причини - по-добра сигурност, по-лесна логистика на охраната, повече възможности за самоизолация, включително и от собственото семейство, което по принцип също е уязвимо, когато си болен, вместо, например, резиденция Лозенец. Относно говорителката му, г-жа Бориславова, не знаем дали има къде да се усамоти, когато е контактна, може и да няма.

Снимки: ПИК


Стилът на Лена Бориславова, българската Амал Клуни


В този смисъл, и предвид съвсем оправдания обществен интерес, вариращ от "това е недопустимо, прилича на сагата Клинтън - Люински" до "нормално е, трябва да се върши работа, а той е начело на изпълнителната власт, съответно не може без помощник в непосредствена близост", ви задаваме въпроса: Какво мислите вие за безалтернативната в най-новата ни история съвместна изолация на господин премиера и неговата сътрудничка в резиденция "Лозенец", продължаваща трети ден? Отговорите - в анкетата.
 

Анкета

По мое мнение...

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 6 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 седмица

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.